به گزارش اقتصاد کیش نغمه نقیلو،
مشاور و برنامهریز این رویداد، در این خصوص به ایرنا گفت: تاکنون خوراکهای بومی کیش کمتر مطرح شده بود
و ما قصد داشتیم که خود زنان بومی جزیره در این رویداد فعالیت داشته باشند. به
همین دلیل ۶ ماهی است که خانه زنان بومی کیش را راهاندازی
کردیم
وی در خصوص فعالیتهای صورت گرفته توسط خانه زنان بومی گفت:
در اینجا علاوه بر این که یک کارآفرینی اجتماعی شکل گرفته است، زنان بومی ساکهای
پارچهای تولید میکنند و با همدلیهایی که داشتند، تصمیم گرفتند که خوراکهای
بومی کیش را نیز ارائه دهند. ما در گذشته گاهی در جزیره شاهد برپایی بازارچه غذا
بودیم ولی جایی برای عرضه خوراکهای بومی به صورت مستقل وجود نداشت که خوشبختانه
با راهاندازی خانه زنان، این امکان فراهم شده است.
این فعال گردشگری افزود: هدف ما این بوده است تا خوراک های بومی به عنوان یک جاذبه
گردشگری در منطقه سفین قدیم توسط زنان ایجاد شود و این رویداد اولین جشنوارهای
است که صفر تا صد آن توسط زنان بومی انجام شده است.
نقیلو با اشاره به ایجاد شغل برای ۲۰ نفز از زنان بومی گفت:
ما میخواهیم که برنامهریزی و مدیریت این خانه به دست خود
زنان سپرده شود و سپس این امکان فراهم شود تا آنان در عرصه گردشگری نیز فعالیت
داشته باشند.
در این رویداد که شامگاه شنبه در خانه بومیان کیش برگزار
شد، جمعی از فعالان گردشگری، مسئولان سازمان
منطقه آزاد و زنان بومی کیش حضور داشتند.
|