نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش:
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم

امام جمعه کیش بر اهمیت نقش ارتش و سپاه و لزوم توجه به اقتصاد تأکید کرد.

  

به گزارش  اقتصاد  کیش، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز امام جمعه کیش در نماز جمعه با اشاره به روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: ارتش همواره دژ مستحکم کشور برای حفاظت از سرزمین و مردم است. ارتش جمهوری اسلامی ایران با ماهیت اسلامی و انقلابی خود، جایگاه ویژه‌ای دارد و از زمان انقلاب اسلامی، همراه با دیگر نیروهای مسلح، اقتدار نظام را حفظ کرده است.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از بی‌نظیرترین ارتش‌های جهان است. 48 هزار شهید نیروی ارتش، گواهی بر رشادت‌ها و ایثار این عزیزان است. امروز این ارتش در بُعد ایمانی و اعتقادی و همچنین در قدرت دفاعی و نظامی، در جایگاه بسیار عالی قرار دارد.

امام جمعه کیش همچنین به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: سپاه، یکی از ثمرات اصلی انقلاب اسلامی است. سپاه، علاوه بر نقش نظامی، در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز حضوری فعال دارد.

حجت الاسلام بی‌نیاز با تأکید بر همکاری و همدلی میان ارتش، سپاه و دیگر نیروهای امنیتی کشور گفت: امروز تمام نیروهای مسلح، از جمله ارتش، سپاه، فراجا و نیروهای امنیتی، برای حفظ امنیت و آرامش کشور تلاش می‌کنند و ما باید قدردان این بزرگواران باشیم.

وی در ادامه افزود: ملت ایران با اتکا به ارتش، سپاه و نیروهای امنیتی مقتدرانه به سوی آینده حرکت می‌کند. پیروزی‌های نظامی می‌تواند الگویی برای دیگر عرصه‌ها، از جمله اقتصاد، باشد تا در زمینه اقتصادی نیز موفقیت‌هایی کسب کنیم.

بی‌نیاز همچنین به مذاکرات بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم. جمهوری اسلامی باید همواره آمادگی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را حفظ کند، به‌ویژه در بخش دفاعی.

وی تصریح کرد: ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم و نخواهیم بود. جمهوری اسلامی اهل تعامل و گفت‌وگوست، اما تنها در شرایط برابر و با حفظ منافع ملی. تهدیدات و تعدی به منافع جمهوری اسلامی با پاسخ کوبنده روبه‌رو خواهد شد.

بی‌نیاز همچنین گفت: امروز دشمن با جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی علیه ما شروع به فعالیت کرده است، زیرا از قدرت ما هراس دارد. این بدان معناست که مسیر ما درست است و باید به اهداف خود ادامه دهیم.

در ادامه، امام جمعه کیش به اهمیت حمایت از شهدای ورزشکار اشاره کرد و افزود: شهدای ورزشکار می‌توانند الگوی بسیار خوبی برای جوانان باشند و باید الگوهایی همچون جوانمردی، ایمان، سلامت و سبک زندگی سالم را در نظر بگیریم.

وی در بخش اقتصادی نیز به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: اولویت کشور در حال حاضر اقتصاد است. حل مشکلات اقتصادی باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و اجرای این برنامه‌ها باید با جدیت پیگیری شود.

 


 شماره خبر : 8099         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.