نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
همشهری بازی در کیش!
سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد گامی در جهت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های جدید
روش و سیاستی خطرناک در انتصابات!"
زمستان کیش؛ فرصتی برای جبران رکود تابستان و رشد اقتصاد گردشگری کیش
روابط‌محوری؛ مانع پنهان توسعه و عدالت سازمانی
برگزاری ۲۳ نشست تخصصی در حاشیه سومین نمایشگاه پتروکم کیش
معرفی تیم برتر مردان در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
لزوم توجه به شایستگی ها در تفویض اختیار
مسول ، امانتدار سرمایه مردم
فساد اداری بلای جان پیشرفت جامعه
مسئولیت، ابزاری است برای ارائه خدمت نه امتیازشخصی!
مطالبه گری و انتقاد سازنده حق قانوني مردم است

  آخرين اخبار
همشهری بازی در کیش!
سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد گامی در جهت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های جدید
روش و سیاستی خطرناک در انتصابات!"
زمستان کیش؛ فرصتی برای جبران رکود تابستان و رشد اقتصاد گردشگری کیش
روابط‌محوری؛ مانع پنهان توسعه و عدالت سازمانی
برگزاری ۲۳ نشست تخصصی در حاشیه سومین نمایشگاه پتروکم کیش
معرفی تیم برتر مردان در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
دوشنبه 15 دی 1404 - 15 رجب 1447 - 5 ژانویه 2026 - شماره 4864 ( 2248 دوره جدید)
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
  پربيننده ترين اخبار
سه شنبه 9 دی 1404 - 9 رجب 1447 - 30 دسامبر 2025 - شماره 4861 ( 2245 دوره جدید)
کتاب «الگوی حکمرانی مناطق آزاد ایران» به قلم رضا مسرور منتشر شد
بوم؛ عرصه نمایش روح هنرمند است
مردم کیش، صاحب سازمان منطقه آزاد هستند
چرا زیرساختهای کیش در بارندگی و طوفان تاب نمی آورد؟
تشکیل جلسه ستاد خدمات سفر مناطق آزاد کشور
انتصابات سیاسی و حزبی بلای جان کیش!
بازدید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از مدرسه زندگی دیپلمات کیش
سازمان تیمی که باید برای کیش بازی کند
چهارشنبه 10 دی 1404 - 10 رجب 1447 - 31 دسامبر 2025 - شماره 4862 ( 2246 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش:
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم

امام جمعه کیش بر اهمیت نقش ارتش و سپاه و لزوم توجه به اقتصاد تأکید کرد.

  

به گزارش  اقتصاد  کیش، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز امام جمعه کیش در نماز جمعه با اشاره به روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: ارتش همواره دژ مستحکم کشور برای حفاظت از سرزمین و مردم است. ارتش جمهوری اسلامی ایران با ماهیت اسلامی و انقلابی خود، جایگاه ویژه‌ای دارد و از زمان انقلاب اسلامی، همراه با دیگر نیروهای مسلح، اقتدار نظام را حفظ کرده است.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از بی‌نظیرترین ارتش‌های جهان است. 48 هزار شهید نیروی ارتش، گواهی بر رشادت‌ها و ایثار این عزیزان است. امروز این ارتش در بُعد ایمانی و اعتقادی و همچنین در قدرت دفاعی و نظامی، در جایگاه بسیار عالی قرار دارد.

امام جمعه کیش همچنین به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: سپاه، یکی از ثمرات اصلی انقلاب اسلامی است. سپاه، علاوه بر نقش نظامی، در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز حضوری فعال دارد.

حجت الاسلام بی‌نیاز با تأکید بر همکاری و همدلی میان ارتش، سپاه و دیگر نیروهای امنیتی کشور گفت: امروز تمام نیروهای مسلح، از جمله ارتش، سپاه، فراجا و نیروهای امنیتی، برای حفظ امنیت و آرامش کشور تلاش می‌کنند و ما باید قدردان این بزرگواران باشیم.

وی در ادامه افزود: ملت ایران با اتکا به ارتش، سپاه و نیروهای امنیتی مقتدرانه به سوی آینده حرکت می‌کند. پیروزی‌های نظامی می‌تواند الگویی برای دیگر عرصه‌ها، از جمله اقتصاد، باشد تا در زمینه اقتصادی نیز موفقیت‌هایی کسب کنیم.

بی‌نیاز همچنین به مذاکرات بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم. جمهوری اسلامی باید همواره آمادگی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را حفظ کند، به‌ویژه در بخش دفاعی.

وی تصریح کرد: ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم و نخواهیم بود. جمهوری اسلامی اهل تعامل و گفت‌وگوست، اما تنها در شرایط برابر و با حفظ منافع ملی. تهدیدات و تعدی به منافع جمهوری اسلامی با پاسخ کوبنده روبه‌رو خواهد شد.

بی‌نیاز همچنین گفت: امروز دشمن با جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی علیه ما شروع به فعالیت کرده است، زیرا از قدرت ما هراس دارد. این بدان معناست که مسیر ما درست است و باید به اهداف خود ادامه دهیم.

در ادامه، امام جمعه کیش به اهمیت حمایت از شهدای ورزشکار اشاره کرد و افزود: شهدای ورزشکار می‌توانند الگوی بسیار خوبی برای جوانان باشند و باید الگوهایی همچون جوانمردی، ایمان، سلامت و سبک زندگی سالم را در نظر بگیریم.

وی در بخش اقتصادی نیز به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: اولویت کشور در حال حاضر اقتصاد است. حل مشکلات اقتصادی باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و اجرای این برنامه‌ها باید با جدیت پیگیری شود.

 


 شماره خبر : 8099         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.