پیشرفت قابل توجه پروژه اصلاح معابر و آسفالت‌ خیابانهای جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد

  آخرين اخبار
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
دوشنبه 24 شهریور 1404 - 22 ربیع الاول 1447 - 15 سپتامبر 2025 - شماره 4786( 2170 دوره جدید)
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش اعلام کرد
پیشرفت قابل توجه پروژه اصلاح معابر و آسفالت‌ خیابانهای جزیره کیش

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش، جزییات اجرای پروژه های عمرانی این شرکت را تشریح کرد.

  

به گزارش اقتصاد کیش  احمد جمشیدی، سرپرست شرکت عمران ، آب و خدمات کیش ، ضمن تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، از پیشرفت قابل توجه پروژه اصلاح معابر حادثه‌خیز و آسفالت‌ریزی شریان‌های اصلی کیش خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در راستای افزایش رفاه و ایمنی کیشوندان و همچنین فراهم‌سازی شرایط مناسب برای میزبانی از گردشگران نوروزی اجرا می‌شود، گفت: “این پروژه‌ها در نقاط مختلف جزیره در حال اجراست.”

جمشیدی درباره روند اجرایی این طرح اظهار داشت: ”اصلاح هندسی و ترافیکی میدان ملل به مساحت ۲۶ هزار مترمربع که شامل تراش آسفالت، تثبیت، اجرای غلاف لوله به طول ۵۰ متر، قیرپاشی و روکش آسفالت بوده، تاکنون بیش از نیمی از آن تکمیل شده و مابقی در حال اجراست.”

وی همچنین از اصلاح و بازسازی تقاطع حادثه‌خیز میدان فارور خبر داد و افزود: “این نقطه که پیش‌تر با همکاری پلیس راهور به‌عنوان یکی از مناطق پرخطر شناسایی شده بود، تاکنون جان چندین نفر از کیشوندان و گردشگران را به خطر انداخته بود. خوشبختانه در این محدوده، عملیات اجرایی شامل خاک‌برداری به حجم ۵۰۰ مترمکعب، تراش ۸ هزار مترمربع آسفالت، تسطیح و رگلاژ ۱۵ هزار مترمربع، خاک‌ریزی به مساحت ۱۵ هزار مترمکعب، اجرای ۲۵۰۰ مترمکعب زیراساس و تثبیت سطح به متراژ ۱۵ هزار مترمربع به‌طور کامل انجام شده است.”

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات  کیش در خصوص اجرای عملیات میکروسرفیسینگ در معابر پرتردد جزیره گفت: ”میکروسرفیسینگ در مسیر میدان سعدی تا میدان لارک به متراژ ۵ هزار مترمربع انجام شده و همچنین در بلوار امام (مسیر میدان ملل تا میدان امام و بالعکس مسیر رفت و برگشت) به متراژ ۵ هزار مترمربع در حال اجراست.”

وی همچنین از ادامه عملیات عمرانی در بخش‌های دیگر جزیره خبر داد و افزود: ”اصلاح بلوار جاسک به متراژ ۱۰ هزار مترمربع شامل تراش آسفالت، تثبیت، قیرپاشی و اجرای روکش آسفالت در حال انجام است. علاوه بر آن، بهسازی و بازسازی معابر دیگر از جمله بلوار ایران به متراژ ۱۲ هزار مترمربع، باند شمالی بلوار تهران (از مقابل کمپ صبا تا پیچ فرانسه) به متراژ ۱۲ هزار مترمربع، بلوار اندیشه به متراژ ۹ هزار مترمربع، همچنین از مقابل هایپر پاندا تا میدان المپیک به متراژ ۱۴ هزار مترمربع و بلوار میرمهنا (میدان سعدی تا میدان غدیر) به متراژ ۱۵ هزار مترمربع در دستور کار قرار دارد.”

جمشیدی با تأکید بر اهمیت این پروژه‌ها اظهار داشت: “با دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و در راستای سیاست‌های توسعه‌ای جزیره، این اقدامات عمرانی به‌صورت مستمر و شبانه‌روزی در حال انجام است تا ضمن افزایش ایمنی و رفاه کیشوندان، زیرساخت‌های شهری جزیره نیز بهبود یابد.”


 شماره خبر : 7820         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.