افتتاح دو هنرستان و سه سالن ورزشی برای دانش آموزان کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
راه اندازی سومین دفاتر خدمات هوشمند مناطق آزاد این بار درجزیره کیش
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
20شهریور ؛ آخرین فرصت برای خروج خودروهای آمریکایی و حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی از کیش
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید

  آخرين اخبار
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
کپسول های زنگ زده
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
رئیس جدید اداره کل گمرک کیش منصوب شد
هدف از دعوت مقامات ارشد کشور به کیش شنیدن بدون سانسور مشکلات سرمایه گذاران است
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
شنبه 15 شهریور 1404 ، 13 ربیع الاول 1447 ، 6 سپتامبر 2025 ، شماره 4780 ( 2164 دوره جدید)
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
یکشنبه 16 شهریور 1404 ، 14 ربیع الاول 1447 ، 7 سپتامبر 2025 ، شماره 4781 ( 2165 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش صورت گرفت
افتتاح دو هنرستان و سه سالن ورزشی برای دانش آموزان کیش

ساختمان های جدید هنرستان پسرانه کار و دانش خوارزمی و هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای کارآفرین و سه سالن ورزشی مدارس الغدیر یروز گذشته با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح شد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، در راستای ارتقای فضای آموزشی کیش با استفاده از ظرفیت های موجود، دو ساختمان نیمه کاره واقع در خیابان ابوموسی جزیره کیش، به دلیل شرایط مناسب سازه ها برای انتقال هنرستان خوارزمی درنظرگرفته شد و براساس نیاز تحصیلی دانش آموزان با هزینه 200 میلیارد ریال طراحی و بهسازی شد.

این هنرستان ها با زیر بنای 2700 متر مربع، در زمینی به مساحت 8 هزار مترمربع واقع شده است که دارای 18 کلاس، 6 کارگاه، فضاهای اداری، خدماتی، رفاهی و فوق برنامه و 2500 هزار مترمربع زمین بازی شامل 1000 متر مربع زمین چمن مصنوعی فوتبال و زمین بسکتبال و والیبال است.

در این طرح علاوه بر ساخت پارکینگ به ظرفیت44 خودرو، 380 متر دیوارکشی دور تا دور مدرسه و آسفالت محوطه داخل مدرسه به مساحت 2500 متر مربع، راه های دسترسی به آن نیز به مساحت3500 متر مربع زیرسازی و آسفالت ریزی و1000متر جدول گذاری شده است.

بر اساس این گزارش، توسعه و ارتقاء فضاهای آموزشی یکی از مباحث مهمی است که همواره در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار دارد و در بازدیدهای سال گذشته رحیم سرهنگی مدیرعامل این سازمان از هنرستان خوارزمی، دانش آموزان و والدین آنان از کمبود فضاها و تجهیزات کارگاهی گلایه مند بودند که با گشایش این هنرستان ها مطالبه سال گذشته آنان محقق شد.

همچنین احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وتوسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش به همراه رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با حضور در دبستان دخترانه یک سالن از مجموع سه سالن ورزشی در مدارس الغدیر را که ساختمان آنها تغییر کاربری یافته و به سالن ورزش تبدیل و به وسایل ورزشی تجهیز شدند؛ افتتاح کردند که با تحقق این مهم، گام دیگری در راستای تحقق مطالبات مردمی برداشته شد.

مجتمع آموزشی الغدیر با هدف ارتقای فعالیت‌های ورزشی و سلامت جسمانی دانش‌آموزان، اقدام به تجهیز سالن‌های ورزشی در دبستان‌های دوره اول و دوم پسرانه و دبستان دخترانه الغدیر با هزینه 15 میلیارد ریال کرده است. این سالن‌ها در مجموع به مساحت 550 متر مربع هستند که برای انجام ۴۰ نوع حرکت و بازی طراحی شده‌اند، فضای مناسبی را برای تقویت قوای بدنی و رشد هماهنگی حرکتی دانش‌آموزان ایجاد می کند.

این برنامه‌ها به طور خاص در دبستان‌های پسرانه و دخترانه الغدیر، برای ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان در سنین مختلف طراحی شده‌اند و با بهره‌گیری از تجهیزات استاندارد و پیشرفته، به بهبود عملکرد جسمی و روانی آنان کمک می‌کنند. بازی‌های گروهی، ورزش‌های انفرادی، و تمرینات گوناگون همگی در این سالن‌ها برنامه‌ریزی شده‌اند تا تمامی دانش‌آموزان از این امکانات بهره‌مند شوند و تجربه‌ای جذاب و پرانرژی از فعالیت‌های ورزشی داشته باشند.

گفتنی است در طراحی و بهسازی ساختمان های جدید هنرستان پسرانه کار و دانش خوارزمی و هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای کارآفرین سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت عمران،آب و خدمات مشارکت داشتند.

 


 شماره خبر : 7200         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.