ضعیف مثل نمایشگاه نوشت افزارکیش ! نمایشگاهی برای رفع تکلیف ! پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
تشکیل منطقه آزاد مالی ایران با محوریت کیش
بازگشت کیش به محور سیاست ارزی کشور می‌تواند به ثبات بازار ارز کمک کند
بهره برداری از سکوی دیجیتال مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در اینوکس 2025 کیش
مناطق آزاد نسل نو، مسیر رشد پایدار اقتصاد و بورس بین‌الملل ایران
مناطق آزاد محور توسعه زیرساخت‌های دریایی و لجستیکی کشور
رشد چشمگیر شاخص‌های عملکرد اقتصادی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
بحران اعتماد در پیش فروش مسکن کیش آزمونی برای نظام نظارتی کشور
نمایش توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد در رویداد کیش اینوکس 2025
توسعه همکاری‌های فرهنگی، گردشگری ایران و ترکمنستان
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
نمایشگاه ایران و افغانستان الگوی موفق توسعه اقتصادی مناطق کمتر برخوردار است

  آخرين اخبار
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
تشکیل منطقه آزاد مالی ایران با محوریت کیش
بازگشت کیش به محور سیاست ارزی کشور می‌تواند به ثبات بازار ارز کمک کند
بهره برداری از سکوی دیجیتال مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در اینوکس 2025 کیش
مناطق آزاد نسل نو، مسیر رشد پایدار اقتصاد و بورس بین‌الملل ایران
مناطق آزاد محور توسعه زیرساخت‌های دریایی و لجستیکی کشور
رشد چشمگیر شاخص‌های عملکرد اقتصادی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
بحران اعتماد در پیش فروش مسکن کیش آزمونی برای نظام نظارتی کشور
  پربيننده ترين اخبار
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چهارشنبه 14 آبان 1404،14جمادی الاوا 1447، 5نوامبر 2025، شماره 4823(2207 دوره جدید)
جلسات تکراری و تو در تو!
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
توجه به نیروهای انسانی محلی و ساکن راهکار حل مشکل نیروی متخصص در کیش
اصلاح قانون مناطق آزاد پس از 32 سال اجرا
آغاز عملیات اجرایی سه پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

نمایشگاه نوشت افزار کیش،
ضعیف مثل نمایشگاه نوشت افزارکیش ! نمایشگاهی برای رفع تکلیف !

اگر با فروشگاهداران هماهنگی صورت می گرفت ما هم می توانستیم در این نمایشگاه حضور داشته باشیم و اتفاقا بسیار هم استقبال می کردیم و رقابت ایجاد می شد اما متاسفانه این موضوع رخ نداد و بسیاری از مردم هم بدون اطلاع از قیمت های واقعی تنها به اسم نمایشگاه خرید های خود را انجام می دهند و در نهایت ما هستیم که متضرر خواهیم شد! این گفته مدیر یکی از فروشگاههای لوازم التحریر کیش است. در آستانه بازگشایی مدارس؛ حکایت برگزاری نمایشگاه نوشت افزار در کیش در نوع خود حکایت جالبی است!

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ خبرو تبلیغات  این بود: نمایشگاه بوی ماه مدرسه به همراه برنامه های خانوادگی در قالب رویداد هفت شنبه از 26 شهریور لغایت 7 مهر برگزارمی شود. این نمایشگاه در قالب نوشت افزار، بازی فکری، کوله پشتی و اسباب بازی آموزشی همراه با 15 درصد تخفیف از ساعت 18 تا 22 در سالن شماره 3 مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش میزبان عموم بازدیدکنندگان خواهد بود.

در حالیکه هنوز دو روز از برپایی این نمایشگاه نگذشته انتقادات بسیاری به گوش می رسد و ذکر چند نکته در این باره ضروری است...

شاید مهم ترین خصوصیت یک نمایشگاه تمرکز آن بر یک صنعت خاص در یک زمان و مکان مشخص است که همه گروه ها اعم از مشتریان و تولیدکنندگان بتوانند حداکثر بهره وری را از شرایط فراهم شده ببرند. با اعلام فراخوان عمومی عرضه کنندگان محصول درهر صنف در  منطقه که علاقمند به حضور هستند مکان عرضه را رزرو می نمایند و مخاطبان هم برای تامین موارد مورد نیاز خود به آن مراجعه می کنند.آنچه کارشناسان از عوامل موفقیت در نمایشگاه بیان می کنند در 6 عاملِ  تخصصی بودن و وجود هدف در برگزاری نمایشگاه به منظور بازاریابی و فروش، شرکت در نمایشگاه برپا شده با برنامه مناسب و دقیق بازاریابی، تبلیغ گسترده نمایشگاه و جذب بازدیدکننده،عرضه کالای با کیفیت و همچنین همسو با عرف بازار و رقابت، طراحی غرفه ای جذاب و جانمایی مناسب غرفه و

عدم عجله در برپایی نمایشگاه و داشتن برنامه ای مدون، خلاصه شده است. باید گفت در آستانه بازگشایی مدارس برگزاری نمایشگاهی با هدف ارائه نوشت افزارهای ایرانی و با 15 درصد تخفیف ایده خوبی است  و بسیاری از خانواده ها خرید برای فرزندانشان را به برگزاری این نمایشگاه موکول کردند اما بررسی ها و تماسهای مکرر با  دفتر روزنامه اقتصاد کیش نشان از آن داشت که گویا بخش عمده ای از انتظارات برای چنین نمایشگاهی که تبلیغات بسیاری هم برای آن در سطح  شهر دیده می شود برآورده نشده است! نخستین چیزی که به محض ورود به محوطه سالن شماره 3 مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش به چشم می خورد سطح و کیفیت بسیار پایین غرفه سازی و اختصاص فضای بسیار بزرگی است که با چند میز و به ساده ترین شکل ممکن مشغول ارائه خدمات به مراجعین  است این نوع از غرفه سازی در اندازه نام نمایشگاه نیست و در استفاده از این نام، باید حداقل استانداردها رعایت شود؛ برپا کنندگان غُرف گویی هیچ ایده‌ای برای حضور در نمایشگاه نداشته اند  و به نظر می رسید برای خالی نبودن عریضه تعداد محدودی از نوشت افزار را با خود آورده اند و به فروش گذاشته اند ، که اگر برای تکمیل ظرفیت فضای موجود در انجام بازیهای بچه ها در نظر گرفته شده، نبایستی عنوان نمایشگاه به آن اطلاق شود و اینقدر با تبلیغات گسترده  در بوق و کرنا شود . آیا صرفا کنار هم گذاشتن چند میز  و چیدن تعدادی نوشت افزار بر روی آن می توان عنوان نمایشگاه به آن اطلاق کرد؟!اگر‌در نمایشگاه حاضر می‌شوید به طور حتم باید چیزی برای نمایش یا حرفی برای گفتن داشته باشید چرا که مخاطبان و مشتری‌ها به دنبال غرفه‌ای می‌گردند که بتواند نیازهایشان را بیش از مراجعه به فروشگاههای درسطح شهر برآورده نمایند! اما بر خلاف تبلیغات صورت گرفته خبر خاصی هم از نوشت افزار با برندهای ایرانی نبود و به جز دفاتر، باقی اقلام ترکیبی از ایرانی و  چینی است ! از طرفی بسیاری از افراد که از قیمت های نوشت افزار در فروشگاههای سطح شهر اطلاع داشتند قیمت ها را بالاتر از عرف آن می دانستند؛ بنا به گفته یکی از فروشگاه داران  مثلا کاغذ a4  به عنوان در دسترس ترین کالای مصرفی در حالیکه در فروشگاه به مبلغ 190 هزارتومان به فروش می رسد در نمایشگاه با قیمت 260 هزار تومان  آن هم با عنوان 15 درصد تخفیف عرضه می شود! در حالی که مردم به امید و با توقع تخفیف 15 درصدی به نمایشگاه مراجعه می کنند اما هنوز هم حتی با اعمال تخفیف بسیاری از کالاها 30 تا 40 درصد بالاتر از قیمت فروشگاه های خارج از نمایشگاه و در سطح شهر به فروش می رسد!

مدیر یکی از فروشگاههای لوازم التحریر در مرکز شهر کیش در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: همه ساله صنف تحریر از 15 شهریور ماه برای فروش و تامین مایحتاج خانواده  ها در آستانه بازگشایی مدارس آماده می شوند و در این بازه زمانی خریدهای کلی خود را برای عرضه عمومی انجام می دهند . هفته گذشته به یکباره خبر برپایی نمایشگاه اعلام  شد و فروش ما در واقع متوقف شد چون همه خانواده ها منتظر بازگشایی نمایشگاه و خرید از آن بودند! بدون اینکه با اصناف فعال صحبتی صورت گیرد تا ما هم مشارکت داشته باشیم و بتوانیم محصولات خود را برای فروش عرضه نماییم متوجه شدیم نمایشگاه به شکل انحصاری واگذار شده است و بسیار متعجب شدیم. سوال من و بسیاری از همکاران من این است که این نمایشگاه بدون نظارت بخش مرتبط در سازمان منطقه آزاد کیش و شفاف سازی در مورد نحوه واگذاری به چه شکل صورت گرفته و مجری برگزار کننده از چه مرجعی این امتیاز را بدست آورده است ؟ وی افزود: اختصاص فضای رایگان به مدت 10 روز به یک تامین کننده خاص که احتمالا از خارج از جزیره هم آمده است تا بتوانند بدون پرداخت هزینه های جانبی و با شعار تخفیف 15 درصدی فروش بالایی داشته باشد؛ آسیب بسیاری را به فروشگاههای فعال در سطح شهر خواهد زد آن هم در زمانی که امید ما برای روشن نگه داشتن چراغ فروشگاه فروش خوب در این فصل است...  وی ادامه داد:  تصور اولیه وقتی اعلام می شود نمایشگاهی در صنف خاصی قرار است برگزار شود ارائه کاری با کیفیت با ارائه اقلام با قیمت های پایین تر و حضور حداقل چند برند و تولید کننده  و یا فروشگاه بزرگ  هست تا محصولات خود را مستقیم به مصرف کننده عرضه کنند در صورتی که این نمایشگاه  حتی در حد یک فروشگاه سطح جزیره هم محصول و کالا ندارد .وی گفت : اگر با فروشگاهداران هماهنگی صورت می گرفت می توانستیم در این نمایشگاه حضور داشته باشیم ومشارکت کنیم ، اتفاقا بسیار هم استقبال می کردیم و رقابت ایجاد می شد و می توانست اتفاقی  خوب برای شهروندان  رقم بخورد ،اما متاسفانه این موضوع رخ نداد و بسیاری از مردم هم بدون اطلاع از قیمت های واقعی تنها به اسم نمایشگاه ،خرید های خود را انجام می دهند و در حالی که هیچ منفعتی برای مصرف کنندگان  و شهروندان ندارد !

 


 شماره خبر : 7048         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.