رئیس جدید دانشگاه علمی و کاربردی کیش معرفی شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
شناسایی 14 فضای معماری جدید در کاوش شهر تاریخی حریره کیش
انعقاد تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش با صندوق بازنشستگی کشور
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم
جلسه خوبی بود
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!

  آخرين اخبار
کیش می‌تواند ویترین تحقق شعار سال « سرمایه گذاری برای تولید» باشد
شناسایی 14 فضای معماری جدید در کاوش شهر تاریخی حریره کیش
انعقاد تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش با صندوق بازنشستگی کشور
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم
جلسه خوبی بود
یکشنبه 31 فروردین 1404 ، 21 شوال 1446 ، 20 آوریل 2025 ، شماره 4693 ( 2077 دوره جدید)
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
عملکرد بیمارستان تنها نقطه ضعف ما در نوروز 1404 بود
رضایتمندی جامعه محلی یکی از ارکان اصلی جذب سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است
نایب قهرمانی فرشته اقتداری در مسابقات جهانی ژاپن
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
حفاری نهمین چاه طرح توسعه میدان گازی کیش
ظرفیت های مناطق آزاد در اقتصاد کشور مغفول مانده است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

طی مراسمی با حضور مسئولین،
رئیس جدید دانشگاه علمی و کاربردی کیش معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رییس جدید مرکز آموزش علمی کاربردی کیش برگزار شد

  


به گزارش اقتصاد  کیش، مراسم تکریم و معارفه رییس  مرکز آموزش علمی کاربردی کیش، با حضور علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ، حجت الاسلام علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش، جمعی از مدیران سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بخشدار کیش، مدیران و روسای نهادها، دستگاههای اجرایی و دانشگاه‏های مستقر در جزیره، مدرسان، مدیران گروه‏ها، کارکنان و دانشجویان مرکز برگزار شد.

در این مراسم، علیرضا فاطمیان پور، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به جمعیت 50 هزار نفری جزیره زیبای کیش و موقعیت ویژه این جزیره در سطح ملی و بین المللی، بر لزوم گام برداشتن در مسیر توسعه علم و فناوری و آموزش های هدفمند برای کیشوندان و همچنین جذب دانشجو از سرزمین اصلی و خارج از کشور، به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس تاکید کرد.

وی ضمن حمایت از تلاش های دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: سازمان منطقه آزاد کیش، آماده همکاری برای توسعه آموزش های مهارتی مورد نیاز جزیره در این دانشگاه است و در حال حاضر با هدف توسعه فضای آموزشی، زمینی با مساحت هشت هزار متر را به این دانشگاه اختصاص داده است.

محمود صباحی زاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از زحمات همایون روحیان در زمان تصدی ریاست مرکز و تبریک انتصاب سلمان کمالی زاده به عنوان سرپرست جدید، با اشاره به ویژگی های خاص جزیره زیبای کیش، بر لزوم توسعه آموزش های مهارتی در مرکز تاکید کرد.

وی جزیره کیش را بهترین مکان برای توسعه تعاملات بین المللی در حوزه آموزش عالی دانست و با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی، ابراز امیدواری کرد که جزیره کیش به عنوان پیشگام همکاری‏های بین المللی در حوزه آموزش عالی مهارتی، به الگویی موفق برای سایر مراکز آموزش علمی کاربردی کشور تبدیل شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با اشاره به فعالیت دوازده مرکز آموزش علمی کاربردی در هرمزگان، گفت: بیش از شش هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در استان از خدمات آموزشی علمی کاربردی بهره می برند.

وی خاطرنشان کرد: پانصد و هفتاد و چهار دانشجو در ۹ کدرشته شغل در مرکز آموزش علمی کاربردی کیش در حال تحصیل هستند و بیش از هشت هزار نفر از بدو تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی کیش تاکنون فارغ التحصیل شده اند.

محمود صباحی زاده خاطرنشان کرد: رشته‌های گردشگری، هتلداری و مدیریت کسب و کار بیشترین متقاضی را در منطقه آزاد کیش دارند.

همچنین حجت‌الاسلام بی‌نیاز، امام جمعه کیش نیز در این مراسم، با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش های علمی کاربردی در تربیت نیروی مورد نیاز بازار کار، عنوان کرد: آموزش های عالی در جزیره کیش، باید با تعیین ماموریت و هدف گذاری و با افق دید بلند مدت، برای هر دانشگاه انجام شود.

اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه تلاش می‌ کند با تربیت نیروی کار ماهر مورد نیاز و ارائه آموزش های کوتاه ‌مدت تخصصی وتکمیلی برای دانش‌آموختگان، ضمن بسترسازی برای استقرار صلاحیت حرفه ای، موجبات توانمندی نیروهای شاغل و افزایش بهره‌وری را فراهم کند و بر این اساس حفظ و ارتقاء کیفیت مراکز موجود برای اجرای برنامه های پیش رو در اولویت سیاست‌های حمایتی دانشگاه قرار گرفته است.

 شماره خبر : 6685         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.