رئیس جدید دانشگاه علمی و کاربردی کیش معرفی شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
توسعه تاکسی‌های دریایی کیش با الگوگیری از امارات
جذب 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار
حمایت از حقوق مصرف کننده " فقط شعار و بس! "”
نقد ابزاری برای رشد و توسعه
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
منتقد دشمن نیست ، همراه است

  آخرين اخبار
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 8 شعبان 1447 - 28 ژانویه 2026 - شماره 4877(2261 دوره جدید)
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
سه شنبه 7 بهمن 1404 - 7 شعبان 1447 - 27 ژانویه 2026 - شماره 4876 ( 2260 دوره جدید)
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
فرصتها و چالشها در مسیر ارتقاء طراحی‌های نوین معماری کیش
یکشنبه 5 بهمن 1404 - 5 شعبان 1447 - 25 ژانویه 2026 - شماره 4874 ( 2258 دوره جدید)
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
منتقد دشمن نیست ، همراه است
صدور مجوز برای ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه
لزوم توجه به رضایتمندی جامعه محلی در مناطق آزاد
شنبه 4 بهمن 1404 - 4 شعبان 1447 - 24 ژانویه 2026 - شماره 4873 ( 2257 دوره جدید)
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
فراتر از اصلاح قوانین، این "فکر و رویکرد" مدیران است که باید اصلاح شود
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
نقد، ابزار توسعه و مشارکت جمعی
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

طی مراسمی با حضور مسئولین،
رئیس جدید دانشگاه علمی و کاربردی کیش معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رییس جدید مرکز آموزش علمی کاربردی کیش برگزار شد

  


به گزارش اقتصاد  کیش، مراسم تکریم و معارفه رییس  مرکز آموزش علمی کاربردی کیش، با حضور علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ، حجت الاسلام علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش، جمعی از مدیران سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بخشدار کیش، مدیران و روسای نهادها، دستگاههای اجرایی و دانشگاه‏های مستقر در جزیره، مدرسان، مدیران گروه‏ها، کارکنان و دانشجویان مرکز برگزار شد.

در این مراسم، علیرضا فاطمیان پور، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به جمعیت 50 هزار نفری جزیره زیبای کیش و موقعیت ویژه این جزیره در سطح ملی و بین المللی، بر لزوم گام برداشتن در مسیر توسعه علم و فناوری و آموزش های هدفمند برای کیشوندان و همچنین جذب دانشجو از سرزمین اصلی و خارج از کشور، به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس تاکید کرد.

وی ضمن حمایت از تلاش های دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: سازمان منطقه آزاد کیش، آماده همکاری برای توسعه آموزش های مهارتی مورد نیاز جزیره در این دانشگاه است و در حال حاضر با هدف توسعه فضای آموزشی، زمینی با مساحت هشت هزار متر را به این دانشگاه اختصاص داده است.

محمود صباحی زاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از زحمات همایون روحیان در زمان تصدی ریاست مرکز و تبریک انتصاب سلمان کمالی زاده به عنوان سرپرست جدید، با اشاره به ویژگی های خاص جزیره زیبای کیش، بر لزوم توسعه آموزش های مهارتی در مرکز تاکید کرد.

وی جزیره کیش را بهترین مکان برای توسعه تعاملات بین المللی در حوزه آموزش عالی دانست و با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی، ابراز امیدواری کرد که جزیره کیش به عنوان پیشگام همکاری‏های بین المللی در حوزه آموزش عالی مهارتی، به الگویی موفق برای سایر مراکز آموزش علمی کاربردی کشور تبدیل شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با اشاره به فعالیت دوازده مرکز آموزش علمی کاربردی در هرمزگان، گفت: بیش از شش هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در استان از خدمات آموزشی علمی کاربردی بهره می برند.

وی خاطرنشان کرد: پانصد و هفتاد و چهار دانشجو در ۹ کدرشته شغل در مرکز آموزش علمی کاربردی کیش در حال تحصیل هستند و بیش از هشت هزار نفر از بدو تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی کیش تاکنون فارغ التحصیل شده اند.

محمود صباحی زاده خاطرنشان کرد: رشته‌های گردشگری، هتلداری و مدیریت کسب و کار بیشترین متقاضی را در منطقه آزاد کیش دارند.

همچنین حجت‌الاسلام بی‌نیاز، امام جمعه کیش نیز در این مراسم، با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش های علمی کاربردی در تربیت نیروی مورد نیاز بازار کار، عنوان کرد: آموزش های عالی در جزیره کیش، باید با تعیین ماموریت و هدف گذاری و با افق دید بلند مدت، برای هر دانشگاه انجام شود.

اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه تلاش می‌ کند با تربیت نیروی کار ماهر مورد نیاز و ارائه آموزش های کوتاه ‌مدت تخصصی وتکمیلی برای دانش‌آموختگان، ضمن بسترسازی برای استقرار صلاحیت حرفه ای، موجبات توانمندی نیروهای شاغل و افزایش بهره‌وری را فراهم کند و بر این اساس حفظ و ارتقاء کیفیت مراکز موجود برای اجرای برنامه های پیش رو در اولویت سیاست‌های حمایتی دانشگاه قرار گرفته است.

 شماره خبر : 6685         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.