میزان رضایت مردم باید مبنای ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی باشد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
تجلیل سازمان جهانی مناطق آزاد از رضا مسرور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
راه‌اندازی سامانه شفافیت دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
اعلام برگزیدگان فستیوال موسیقی بانوان نواحی ایران در جشنواره موسیقی کیش
رویدادی برگزار کنیم که "نسل زد" سخنران و مسئولان شنونده باشند
صدای فعالان بخش خصوصی کیش به گوش وزیر اقتصاد رسید
قهرمانی نماینده نوجوان کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
ورود نخبگان به اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش ، طرحی که از کیش پر کشید!
شوخی می فرمایید آقای وزیر!

  آخرين اخبار
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
جلسات تکراری و تو در تو!
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
چهارشنبه 14 آبان 1404،14جمادی الاوا 1447، 5نوامبر 2025، شماره 4823(2207 دوره جدید)
کیش؛ نیازمند برنامه استراتژیک مدون در گردشگری
تجلیل سازمان جهانی مناطق آزاد از رضا مسرور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
افتتاح مجموعه طرح‌های جدید فرودگاه بین المللی کیش
فرودگاه کیش امروز از نظر فناوری یکی از هوشمندترین فرودگاه‌های کشور است
رونمایی از سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش با حضور وزیر اقتصاد
توسعه اقتصادی ایران تنها از مسیر مناطق آزاد ممکن است
بازمهندسی مناطق آزاد برای تبدیل این مناطق به پیشران‌های اصلی رشد و توسعه کشور است
مناطق آزاد را آزاد می کنیم
برای رشد مناطق آزاد باید نظام حکمرانی این مناطق اصلاح شود
بازدید وزیر اقتصاد از شرکت دانش‌بنیان همانندساز بافت کیش
بررسی ظرفیت های دریایی کیش و بنادر همجوار در بازدید هوایی وزیر اقتصاد و دارایی
شوخی می فرمایید آقای وزیر!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نود و هفتمین جلسه شورای اداری جزیره کیش مطرح کرد :
میزان رضایت مردم باید مبنای ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی باشد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خواستار راه اندازی هر چه سریعتر سامانه سنجش رضایت مردم از ادارات، نهادها و سازمان های مستقر در کیش شد.

  


به گزارش اقتصاد کیش، نود و هفتمین جلسه شورای اداری جزیره کیش در سالن رازی مرکز همایش های کیش برگزار شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه با تبریک دهه ولایت گفت: نظرسنجی از مراجعه کنندگان دستگاه ها، نهادها و ادارات مستقر در کیش علاوه بر افزایش کیفیت خدمات و رضایتمندی مردم، باعث شناسایی نقاط ضعف و قوت این دستگاه ها و بهبود عملکرد آن می شود.

سرهنگی تاکید کرد: سیستم ارزیابی عملکرد ادارات، نهادها و سازمان‌های مستقر در جزیره کیش بر اساس نظرخواهی از مردم خواهد بود و همه مدیران دستگاه‌های اداری، موظف به تکریم و ارائه خدمات مناسب به مردم هستند.

وی ادامه داد: با نصب تصویر رمزینه پاسخ سریع (QR_code در محیط های اداری ، مراجعین می توانند از طریق سامانه، در نظر سنجی نحوه و کیفیت خدمات دریافتی شرکت کنند که به قید قرعه جوایزی به آنان اهدا خواهد شد و همچنین دستگاه هایی که بهترین عملکرد را از دیدگاه مردم داشته باشند؛ مورد قدردانی قرار خواهند گرفت.

دکتر سرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در جمعه 8 تیر 1403 گفت: مشارکت حداکثری در این مقطع زمانی، بسیار مهم است و بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق های رأی، آگاهی مردم از تاثیر مشارکت آنان در تعیین سرنوشت خود است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که اگر به اندازه کافی درخصوص مبارزه با این پشه مهاجم حساسیت به خرج ندهیم؛ بر همه ابعاد فعالیتی به ویژه اقتصاد جزیره کیش تاثیرمی گذارد؛ خواستار مشارکت همه دستگاه ها و همکاری آنها با مرکز بهداشت در مبارزه با پشه آئدس شد و دستور اختصاص بودجه ای از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد کیش برای مبارزه با این پشه مهاجم را صادر کرد.

همچنین حجت الاسلام بی نیاز اما جمعه کیش با تبریک دهه ولایت و گرامیداشت روز عرفه، با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در انتخاب فرد اصلح در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری کشورمان گفت: فردی را باید گزینش کنیم که مبنای فکری و اعتقادی آن شخص، به مبانی و ملاک های انقلاب اسلامی نزدیک تر باشد.

وی با توصیه به نامزدهای انتخاباتی و هواداران آنان در خصوص عدم افترا و بد گویی به یکدیگر ادامه داد: یکی دیگر از ملاک های انتخاب فرد اصلح، ویژگی عملکردی، توانایی کار و کارنامه اجرایی است که باید مد نظر مردم قرار گیرد.

امام جمعه کیش حضور حداکثری در انتخابات را نشانه وحدت ملی و پیشرفت عنوان کرد و گفت: مشارکت در انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است و و مردم با حضورشان، حق تعیین سرنوشت خود را اثبات خواهند کرد. 

 همچنین شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل تسنن در این جلسه با بیان این که مردم کیش با حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات مشارکت خواهند داشت؛ گفت: مردم جزیره کیش با شرکت گسترده در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری برگ زرین دیگری را در تاریخ جزیره کیش رقم خواهند زد. 

همچنین محبوبه کرمی بخشدار کیش در این جلسه با قدردانی از مشارکت مردم در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و اخذ 13 هزار رای ماخوذه از همکاری تمامی دستگاه ها و نهادها دربرگزاری باشکوه آن انتخابات تقدیر کرد.

وی افزود : به منظور تسهیل و حضور حداکثری مردم در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، تعداد شعب اخذ رای در بخش کیش را 28 شعبه در نظر گرفتیم که از این تعداد 25 شعبه شهری و سه شعبه روستایی در جزایر هندورابی و لاوان است و از مجموع 25 شعبه شهری 20 شعبه به صورت ثابت و 5 شعبه سیار خواهد بود.

بخشدار کیش از سازمان منطقه آزاد کیش در فراهم کردن زیر ساخت های لازم برای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری قدردانی کرد و افزود: جزیره کیش خود را برای برگزاری باشکوه انتخابات آماده می کند.

رییس مرکز بهداشت جزیره کیش هم دراین جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مبارزه با پشه آئدس ارائه کرد و گفت: مشارکت مردمی و همکاری نهادها و دستگاه های مستقر در کیش از الزامات کنترل شرایط و مبارزه با این پشه مهاجم است.

همچنین عالمه خسروی رئیس اداره امورزنان سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه با بیان این که کسب و کار های خانگی به ویژه در حوزه زنان می تواند نقش بسزایی در اقتصاد خانواده داشته باشد؛ گفت: پایدارسازی جریان کسب و کار های خانگی کیش برای دسترسی آسان به بازار فروش، نیازمند همکاری تمامی ادارات و نهادهای مستقر در کیش است.

 شماره خبر : 6681         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.