در امور کیش ، عزل و نصب ها و مصوبات دخالتی ندارم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پرونده کلاهبرداری دو شرکت‌ واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی کیش
قهرمانان مسابقه اتومبیل رانی جایزه بزرگ کیش معرفی شدند
ارائه 17000 عنوان کتاب ، حضور 300 ناشر و تخفیف 50 درصدی جهت کیشوندان
تأکید بر تسریع در تصویب و اجرای طرح جامع توسعه دریا‌محور
رکود بازار مسکن در کیش و راهکارهای پیشنهادی برای خروج از آن
جزیره کیش؛ میزبان ششمین دوره نمایشگاه کتاب
بهره‌برداری از اولین بوتیک‌هتل در جزیره کیش
سهم فرهنگ و جامعه در نقشه توسعه کیش و سرنوشت آن
١٧٠٠٠ عنوان كتاب در نمايشگاه كتاب كيش عرضه مي شود
نخستین کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی شبانه‌روزی در جزیره کیش بهره برداری شد
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش

  آخرين اخبار
پرونده کلاهبرداری دو شرکت‌ واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی کیش
قهرمانان مسابقه اتومبیل رانی جایزه بزرگ کیش معرفی شدند
ارائه 17000 عنوان کتاب ، حضور 300 ناشر و تخفیف 50 درصدی جهت کیشوندان
تأکید بر تسریع در تصویب و اجرای طرح جامع توسعه دریا‌محور
رکود بازار مسکن در کیش و راهکارهای پیشنهادی برای خروج از آن
چهارشنبه 28 آبان 1404 - 28 جمادی الاول 1447 - 19 نوامبر 2025 - شماره 4833 ( 2217 دوره جدید)
سازمان بخشنامه کند
جزیره کیش؛ میزبان ششمین دوره نمایشگاه کتاب
بهره‌برداری از اولین بوتیک‌هتل در جزیره کیش
سهم فرهنگ و جامعه در نقشه توسعه کیش و سرنوشت آن
  پربيننده ترين اخبار
رونمایی از «دیبا کارت» در کیش؛ گامی برای رونق گردشگری و تقویت تعاملات مالی
برگزاری نشست مشترک دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک برای رفع موانع گمرکی مناطق آزاد
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره موسیقی بانوان نواحی ایران در جزیره کیش
اعتماد به بخش خصوصی؛ شرط اصلی موفقیت مناطق آزاد است
توجه به موسیقی بانوان توجه به هویت ایرانیان است
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

حجت عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد در نشست مشترک با اعضای انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان و فعالان اقتصادی کیش :
در امور کیش ، عزل و نصب ها و مصوبات دخالتی ندارم

در جریان برگزاری نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری کیش (اینوکس 2023) نشست مشترکی با حضور اعضاء سرمایه گذاران و کار آفرینان کیش و تعدادی از فعالین اقتصادی کیش با دبیر شورایعالی مناطق آزاد برگزار شد که طی آن پیرامون مشکلات موجود در منطقه آزاد کیش و سایر مناطق آزاد کشور بحث و تبادل نظر شد.

  



به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش دبیر شورایعالی مناطق آزاد در این نشست گفت :ما یک مشکل اساسی داریم  که آن موضوع به چالش کشیده شدن تئوری مناطق آزاد در کشور است.  وی افزود: در سال 72 13که مناطق آزاد شکل گرفت یک قانون نوشته شده  و  این قانون درست است،  ولیکن متاسفانه در طول این سی سال مرتبا به این قانون تعرض شده است .  عبدالملکی گفت : بررسی کردیم  در سال های گذشته حدود 180 قانون در تضاد با قانون مادر در مجلس تصویب شده است و  متناسب با آنها مصوباتی هم هیئت وزیران در تعارض با مناطق آزاد گذرانده است . دبیر شورایعالی مناطق آزاد افزود:  علاوه بر  همه اینها ، هیئت وزیران هم در طی این سی سال دائماً مصوبه گذرانده که  فعالیت های مناطق آزاد  را محدودتر هم نموده  است .

 وی در خصوص  تلاش برای حل مشکلات مناطق آزاد گفت :  اقدامات  زیادی را دراین خصوص انجام داده ایم  از جمله اینکه در مرحله  اول مسائل را در حوزه های مختلف منجمله  صادرات ، گمرک ، بازاریابی ، سرمایه گذاری و......ریز کرده ایم و وارد جزئیات مشکلات شده ایم.  وی افزود : در حال حاضر 28 کارگروه  برای بررسی ، شناسایی و رفع مشکلات  مشغول فعالیت هستند  و روی این حوزه ها  کار می کنند  . وی افزود:  دومین اقدامی که در حال انجام است  اینکه  دائم  با مقامات و مسئولین کشوری درحال مذاکره هستیم و با معاونین رئیس جمهور، وزراء و مقامات و دستگاهای مختلف کشوری در حال گفتگو و ورایزنی برای حل مشکلات مناطق آزاد هستیم.

 عبدالملکی افزود: سومین کاری که انجام میدهیم و کار بسیار سختی است از بین بردن تصور غلطی  هست که متاسفانه  نسبت به مناطق آزاد وجود  دارد.  وی گفت : مثلا یکی از معاونین  محترم رئیس جمهور که در تمام جلسات دولت حضور دارند  و در شورایعالی مناطق آزاد  هم هستند و  در جریان تمام مصوبات دولت هم نقش دارند  صراحتا  اعلام  می دارند  که من با مناطق آزاد مخالفم و  مصوبات دولت هم از مجرای  ایشان  عبور می کند.  قطعاً  چنین شخص و مسولی  به حل مشکلات مناطق آزاد کمک نمی کنند . دبیر شورایعالی مناطق آزاد افزود: ما تلاش می کنیم نگاهها به مناطق آزاد  را عوض کنیم. درواقع تلاش می کنیم تا جوی که بر علیه مناطق آزاد  در بدنه دولت وجود دارد را   تغییر دهیم . وی در خصوص اهمیت جذب سرمایه های جدید به مناطق آزاد گفت :  خود سرمایه گذاران فعال در مناطق آزاد باید به جذب سرمایه های جدید و توسعه سرمایه گذاری در مناطق آزاد کمک کنند  . وی افزود : با کمک هم باید کاری کنیم که سیستم آباد شود و سرمایه های جدید به مناطق آزاد هدایت شود.  عبدالملکی افزود :  درحال  حاضر به شیوه های مختلف در حال جذب سرمایه گذار هستیم ، برای اینکار نمایشگاه می گذاریم ، ایونت می گذاریم ، سخنرانی و مصاحبه می کنیم . چرا که سرمایه گذاران  بخش اعظم اطلاعاتشان را از رسانه ها می گیرند و  با این روش کم کم متوجه می شوند که در مناطق آزاد سرمایه گذاری در حال انجام است و جذب می شوند.  

 دبیر شورایعالی مناطق آزاد در مورد میزان اختیارات مدیران عامل مناطق آزاد و شائبه دخالت های دبیرخانه در امور مناطق گفت:  می گویند  دست مدیران عامل را باز بگذارید ، ما در دبیرخانه هیچ  دخالتی در امور مناطق آزاد نداریم ، هیچ چیز دست ما نیست، اینکه بنده  تعیین کنم ، معاونین تعیین کنند یا  کارگروه  دبیر خانه  بخواهد موضوعی  تعیین کند،  مطلقاً اینطور نیست. هر تصمیمی هست  دراختیار خود مناطق  و مدیر عامل آن است .  وی افزود : بله مناطق  آزاد را یکسری قوانین و قواعد بالادستی  کشوری  محدود کرده  ، ولی اینکه ما در دبیرخانه گفته باشیم مدیران عامل  باید فلان طرح را قبل از اینکه هیئت مدیره  منطقه تصویب کند برای ما بفرستند  تا آنرا مطالعه و نظر دهیم مطلقاً اینگونه نیست .حتی یک مورد را شما نمی توانید پیدا کنید.اگر موردی  اطلاع داشتید حتما به ما خبر بدهید،  اصلاً نداریم . وی گفت :  ممکن است کارشناسان بخواهند بپیچانند !، بگویند تهران می گوید نه! ، ولی شما بدانید همه قدرت تصمیم گیری در  اختیار خود  مناطق است  و دبیرخانه هیچ محدودیتی ایجاد نکرده است.

وی افزود: اینکه تصور شود  اختیاراتی در اختیار دبیرخانه است  یعنی دبیرخانه دارد و مناطق ندارند ، مطلقاً اینطور نیست. مناطق براساس اساسنامه و مصوبه هیئت مدیره و قوانین کشور موظفند کارشان را انجام دهند.

وی در پایان سخنان خود گفت : همه باید همت کنیم مسائل بتدریج  حل شود . ما هم با قوانین می جنگیم و هم با حواشی آن . وی خطاب به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی گفت : کمکی که می توانید انجام دهید رسانه ای کردن این فعالیتهاست. خبرهای مربوط به فعالیت اقتصادی ، تولید و سرمایه گذاری را که در مناطق آزاد انجام می شود را انتشار دهید در رسانه ها و خبر آن را به اطلاع همه برسانید تا آقایان بفهمند در مناطق آزاد هم فعالیت انجام می شود و باید کمک کرد.

 شماره خبر : 5959         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.