توسط معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شورایعالی مناطق آزادجرئیات واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در مناطق آزاد تشریح شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد
پیشرفت 70درصدی نصب توربین ۳۸ مگاواتی تولید برق کیش
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور

  آخرين اخبار
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد
پیشرفت 70درصدی نصب توربین ۳۸ مگاواتی تولید برق کیش
  پربيننده ترين اخبار
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
یکشنبه 16 شهریور 1404 ، 14 ربیع الاول 1447 ، 7 سپتامبر 2025 ، شماره 4781 ( 2165 دوره جدید)
راه اندازی سومین دفاتر خدمات هوشمند مناطق آزاد این بار درجزیره کیش
20شهریور ؛ آخرین فرصت برای خروج خودروهای آمریکایی و حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی از کیش
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

توسط معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شورایعالی مناطق آزادجرئیات واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در مناطق آزاد تشریح شد
توسط معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شورایعالی مناطق آزادجرئیات واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در مناطق آزاد تشریح شد

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تشریح جزئیات تخصیص زمین نهضت ملی مسکن، گفت: در منطقه آزاد کیش مسکن اجتماعی ساخته می‌‌شود.

  

محسن حیدری درباره مصوبه شورای عالی مسکن و تکلیف مناطق آزاد برای واگذاری زمین ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن به وزارت راه و شهرسازی افزود:‌ بر اساس تکلیفی که برای ساخت مسکن متوجه سازمان‌های مناطق آزاد است، اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.

حیدری ادامه داد: در منطقه آزاد قشم تاکنون 144 هکتار زمین به 9160 خانوار ثبت‌نامی نهضت ملی مسکن اختصاص داده است. این تعداد خانوار در 42 روستا و سه بخش جزیره قشم هستند که به آنها قطعات زمین واگذار شده است.

وی با بیان این‌که ساخت این واحدها بر عهده بنیاد مسکن است، افزود: طبق تقسیم کار دولت، وظیفه سازمان‌های مناطق آزاد تخصیص زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد:‌ به هر تعداد که متقاضیان ثبت‌نام کنند، سازمان‌های مناطق آزاد آمادگی واگذاری زمین را دارند.

حیدری بیان کرد:‌ این برنامه در فاز اول است و ممکن است در فاز بعدی تعداد افراد ثبت‌نامی نهضت ملی مسکن در جزیره قشم افزایش یابد که آمادگی تامین زمین به اندازه نیاز را داریم.

وی در ادامه با اشاره به این‌که در منطقه آزاد ماکو در شهرستان‌های چهارگانه ماکو، پل دشت، بازرگان، شوط،  4 قطعه زمین به مساحت 162 هزار مترمربع (16 هکتار) برای 1700 متقاضی نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده است، اضافه کرد:‌ در منطقه آزاد ارس قطعه زمینی به مساحت 7000 مترمربع تخصیص یافته و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذاز شده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یادآور شد:‌ برای مناطقی که پهنه مسکونی بزرگی دارند و نیاز به زمین متفاوت خواهد بود. در منطقه آزاد ارس به صنایع بزرگ و کوچک اعلام کرده‌ایم در صورتیکه تعاونی مسکن تاسیس کند علاوه بر طرح نهضت ملی مسکن، زمین مورد نیاز را تخصصی خواهیم داد.

حیدری افزود:‌ در جزیره کیش به دلیل تفاوت با سایر مناطق آزاد باید برنامه‌ خاصی برای تامین مسکن آن در نظر گرفته شده است.در این جزیره با پدیده بومی فاقد مسکن روبرو نیستیم اما نیازمند این هستیم برای عزیزانی که در مجتمع خدماتی،‌ هتل‌ها،‌ پاساژ و... کار می‌کنند، مسکن اجتماعی بسازیم. در این جزیره، پدیدفه فقر مسکن به نیروهای کار برمی‌گردد و در این راستا زمینی را به مساحت 16 هکتار برای ساخت مسکن اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بر اساس آمایش صورت گرفته است در فاز اول 2800 واحد مسکونی در جزیره کیش نیاز است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تاکید بر این‌که در جزیره کیش که اختلاف قیمت زمین بالاست باید به سمت راه‌حل خاصی که مسکن اجتماعی است، حرکت کنیم.

حیدری با اشاره به اینکه مسکن اجتماعی مصوبه دولت قبل را دارد، تصریح کرد: در مسکن اجتماعی با معرفی‌نامه از محل اشتغال، زمین در اختیار متقاضیان قرار نگیرد.

وی با بیان اینکه در مسکن اجتماعی پروسه ساخت و ساز متفاوت است، افزود: در منطقه آزاد چابهار به دلیل نبود مدیرعامل چند ماهی عقب‌افتادگی داریم اما الان با انتخاب مدیرعامل، مکاتباتی را با دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در حال نیازسنجی هستند. این دستگاه‌ها قول داده‌اند تا 10 اسفند ماه امسال (چهارشنبه هفته جاری) لیست متقاضیان را ارسال کنند و بر مبنای آن زمین اختصاص می‌یابد و مشکلی برای تامین اراضی نداریم.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یادآور شد: برای چابهار، قبل از طرح نهضت ملی مسکن 1800 واحد مسکونی برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در حال ساخت است. در منطقه آزاد اروند بر اساس تفاهمنامه امضا شده با اداره کل راه و شهرسازی استان یک قطعه زمین 4 هکتاری در آبادان و قطعه زمین 4.4 خرمشهر مطابق نیاز، تخصیص یافته است.

حیدری گفت: منطقه آزاد انزلی نیز 600 واحد مسکونی ساخته خواهد شد.

 شماره خبر : 4828         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.