با حکم دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی دو انتصاب جدید صورت گرفت پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
تحقق 500 میلیارد تومان اعتبار خرید در 22 روز در جشنواره تابستانی کیش
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران

  آخرين اخبار
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
تحقق 500 میلیارد تومان اعتبار خرید در 22 روز در جشنواره تابستانی کیش
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دو انتصاب جدید در دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد:
با حکم دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی دو انتصاب جدید صورت گرفت

بهزاد فرج اله پور سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت با حکم مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، «بهزاد فرج اله پور» به عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت» این دبیرخانه منصوب شد.

  


«سعید محمد» در حكمی «بهزاد فرج اله پور» را به عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت» دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای بهزاد فرج اله پور 

نظر به تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت» منصوب می شود.

اجرای برنامه های تحول اداری، توانمندسازی سرمایه ها و ساختار نیروی انسانی، ساماندهی امور اداری و مالی، سیاست گذاری و ساماندهی موضوعات بیمه و مالیات، ارتقاء سطح خدمات رفاهی، اتخاذ تدابیر لازم برای پشتیبانی از فعالیت های دبیرخانه و نظارت بر فرآیندهای مرتبط در سازمان های مناطق آزاد تجاری - صنعتی از اهم مسئولیت های جنابعالی به شمار می رود که انتظار دارد با بهره گیری از ظرفیت ها و قابلیت های موجود و همکاری سایر معاونین و مدیران دبیرخانه و مدیران عامل سازمان های مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی در اولویت های کاری آن حوزه قرار گیرد. 

توفیق روز افزون جنابعالی را در انجام وظایف محوله با رعایت مفاد «عهد نامه مدیران» در دولت مردمی از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

 

محمود سهیل نژاد «سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس»

 

با حکم مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، «محمود سهیل نژاد» به عنوان «سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس» این دبیرخانه منصوب شد.

«سعید محمد» هم چنین  در حكمی «محمود سهیل نژاد» را به عنوان «سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس» دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای محمود سهیل نژاد

با توجه به تعهد و توانمندی های جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس»  منصوب می شود.

انتظار می رود غایت مساعی خود را در راستای تعامل با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، تنظیم و ارائه به موقع لوایح مرتبط با مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، پیگیری مستمر مسائل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مجلس شورای اسلامی، تعامل مستمر با معاونت حقوقی ریاست جمهوری، بررسی مسائل و مشکلات حقوقی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و پیشنهاد اصلاحات لازم در قوانین و مقررات، تنقیح قوانین و مقررات مرتبط و به روز رسانی مستمر مجموعه قوانین مناطق به کار بسته و در ایفای وظایف و پیشبرد اهداف سند راهبردی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و اجرای سیاست های شورایعالی اهتمام ویژه بعمل آورید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری با معاونین، مدیران و تمامی همکاران در سازمان های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با پایبندی به مفاد «عهد نامه مدیران» در دولت مردمی در ایفای وظایف محوله موفق باشید.

 

 



 شماره خبر : 4207         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.