افتتاح پروژه های جدید عمرانی در جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد صورت گرفت :
افتتاح پروژه های جدید عمرانی در جزیره کیش

با حضور سعید محمد دبیر شورایعالی مناطق آزاد چند پروژه عمرانی روز گذشته در جزیره کیش مورد بهره برداری قرار گرفت

  



 مُدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال جزیره کیش

با حضور سعید محمد مشاور رئیس جمهور مُدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال جزیره کیش با اعتبار سرمایه گذاری750 میلیارد ریال صبح  روز گذشته  به بهره برداری رسید.

سعید محمد در این مراسم  با بیان این که با تلاش مضاعف مسوولان و پیمانکاران امروز شاهد بهره برداری از مُدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال جزیره کیش هستیم، گفت: با توجه به این که در گذشته با توزیع آب تصفیه نشده در اراضی که سبب شور شدن زمین و آسیب رساندن به گیاهان می شد، خوشبختانه در بازه زمانی کوتاه با مدیریت صحیح این طرح به اتمام رسید.

سعید محمد در ادامه از آزمایشگاه های تخصصی تصفیه خانه فاضلاب که به عنوان تصفیه خانه مرجع فاضلاب در جزیره کیش است بازدید کرد.

سعید پورزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش  نیز در جریان این بازدید گفت: با افتتاح مُدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال جزیره کیش، ظرفیت فاضلاب جزیره به 17500 متر مکعب در روز می رسد.

پورزادی افزود: تا پایان امسال، ۲۵۰۰ متر مکعب دیگر به عنوان حوضچه رزرو نیز به ظرفیت تصفیه خانه اضافه خواهد شد، گفت: در گذشته تصفیه آب به طور کامل انجام نمی شد.

پورزادی با اشاره بر اهمیت شاخص های مدیریت آب شیرین و حفظ محیط زیست این منطقه، اظهار داشت: با کلنگ زنی تصفیه خانه جنوب جزیره که در سفر بعدی مشاور رئیس جمهور کشورمان عملیاتی خواهد شد تا سال آینده صد در صد به عنوان نخستین شهر در سطح کشور، فاضلاب این منطقه تصفیه می شود.

پورزادی خاطر نشان کرد: این مهم به عنوان یکی از شاخص های شهر اکولوژیک محسوب می شود که در این شاخص رشد خوبی را خواهیم داشت.

وی اظهار داشت  :آزمایشگاه های تخصصی تصفیه خانه فاضلاب کیش در سه ماه گذشته با سرمایه گذاری مستقیم سازمان منطقه آزاد کیش تجهیز شد و کلیه آزمایشات "بی او دی فایو، بی او دی، تی دی اس، ای سی" و سایر آزمایشات میکروبی به صورت روزانه در چند مرحله با انجام نمونه گیری توسط کارشناسان مجرب آزمایشگاهی انجام می شود.

سعید پورزادی افزود: استانداردهای خروجی توسط این آزمایشگاه نظارت و کنترل می شود و پسابی که از استاندارد های بالا برخوردار نباشد از تخلیه به محیط زیست خودداری می شود و مجدد این پساب به داخل تصفیه خانه هدایت می شود و  پیش تصفیه روش انجام خواهد شد.

پورزادی خاطر نشان کرد: با راه اندازی و تجهیز این آزمایشگاه و با ارتقاء شاخص های زیست محیطی، بحث های کنترل آلودگی را در سطح جزیره کیش خواهیم داشت.

با افتتاح مُدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال جزیره کیش؛ فرصت های جدید شغلی به صورت مستقیم برای 50 نفر و غیر مستقیم برای 55 نفر فراهم می شود.

 کلنگ زنی نخستین کارگو هوشمند بخش خصوصی

هم چنین  روز گذشته  آئین کلنگ زنی نخستین کارگو هوشمند کیش با سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینی به مساحت 3600 مترمربع، با حجم سرمایه گذاری 200 میلیارد تومان در کیش برگزار شد.

کشاورز  مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در این مراسم با بیان این که تمام طرح های در دست اقدام از حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش بهره مند می شوند بر اهمیت اشتغال آفرینی، درآمد زایی و دسترسی آسان تجار به کالاهای خود که سبب کاهش قیمت تمام شده خواهد شد، تاکید کرد و گفت:  این اقدام مهم و ارزشمند به عنوان مزیت رقابتی میان مناطق آزاد داخلی و خارجی مطرح می شود.

وی اظهار داشت: برای تسریع در پیشرفت طرح های زیر ساختی و عمرانی؛ سازمان منطقه آزاد کیش از هیچ کمک حمایتی در چار چوب قانون دریغ نخواهد کرد.

لازم به ذکر است این طرح بر اساس برنامه زمان بندی شده در بازه زمانی 18 ماه،  اسفند 1402 به بهره برداری می رسد.

این طرح برای نخستین بار در سطح کشور در کیش رونمایی می شود و جایگاه آن در سطح کشور به عنوان کارگو هوشمند یکپارچه مطرح است و در فاز نخست این طرح تعداد 80 نفر مشغول به کار خواهند شد.

دقت نظر و ارتقاء ایمنی بار و همچنین ظرفیت ورودی و خروج به طور متوسط 500 تن در روز و استفاده از ظرفیت بومیان کیش از شاخصه های بارز این طرح محسوب می شود.

 

 

 شماره خبر : 4111         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.