آغاز فعالیت بزرگترین کارخانه شیشه؛ درب و پنجره آلومینیومی و یوپی وی سی در جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

آغاز فعالیت بزرگترین کارخانه شیشه؛ درب و پنجره آلومینیومی و یوپی وی سی در جزیره کیش

  

برای اولین بار کارخانه تولید شیشه و درب و پنجره آلومینیومی و یوپی وی سی درجزیره  کیش مطابق با استاندارهای جهانی و با به روزترین دستگاههای تمام اتوماتیک در جزیره کیش فعالیت خود را آغاز کرد . این کارخانه با ظرفیت تولید ماهیانه حدود پنج هزار متر شیشه و هفت هزار متر در و پنجره را می توان  یکی از بزرگترین کارخانه های تولید شیشه و درب و پنجره آلومینیومی و یوپی وی سی در منطقه  قلمداد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ گروه مهندسی آلومینیوم و شیشه کیش با شعار "ارمغان سکوت، امنیت و آرامش" فعال در زمینه تولید انواع شیشه ساختمانی به صورت فول اتوماتیک، درب و پنجره آلومینیومی و یو پی وی سی با استفاده از بروزترین ماشین آلات روز اروپا در جزیره کیش فعالیت خود را آغاز کرده است. تیم متخصص این شرکت در زمینه مشاوره، طراحی، تولید و اجرا از ابتدا تا انتهای پروژه همراه شرکت های متقاضی با کیفیت بالا و به صورت تضمینی خواهند بود. هم چنین قیمت قابل رقابت و پشتیبانی قوی محصولات موضوعی است که این شرکت را از سایر رقبای خود متمایز می سازد.

دکتر مجتبی محمد زاده؛ مدیرعامل گروه مهندسی آلومینیوم و شیشه کیش در خصوص  هدف از انتقال این تکنولوژی به جزیره کیش به خبرنگار ما گفت: نبود استاندارد خاص و موثر در جزیره کیش با توجه به کاربری گردشگری و ساخت پروژه های بزرگ و فاخر ما را بر آن داشت که دستگاههای تولید شیشه و درب و پنجره یو پی وی و آلومینیومی را به کیش وارد کنیم تا بتوانیم خدمات شایسته ای را به صاحبان صنایع و پروژه های مختلف ارائه نماییم. وی با بیان اینکه دستگاهها تمام اتوماتیک و تحت لیسانس کشورهای ایتالیا و آلمان وارد جزیره کیش شده اند، گفت: در حال حاضر شیشه استاندارد دو جداره و عایق تولید و عرضه می شود و این شیشه در فاز دوم به پیشرفته ترین شیشه موجود در دنیا تبدیل خواهد شد، شیشه هایی که برای مثال در برج خلیفه دبی و پروژه های بزرگ و مهم جهان مورد استفاده قرار گرفته اند در آینده نزدیک درجزیره کیش هم قابل ارائه خواهد بود.

 دکتر محمد زاده با اشاره به مشکلاتی  که در جزیره کیش از نظر تولید شیشه استاندارد وجود داشت، اظهار کرد: در گام اول بدلیل مشکلات موحود در  جزیره ،  ماشین آلات و دستگاههای ساخت شیشه دو جداره استاندارد که عایق حرارتی هم هستند به جزیره وارد گردیده  که به صورت کاملا اتوماتیک شیشه ها برش خورده، شسته شده و به صورت دوجداره و در حد استاندارهای جهانی و با قابلیت صادرات تحویل مشتری می شود.وی افزود : از طرفی به دلیل نبود کارخانه تولید کننده درب و پنجره یوپی وی سی و آلومینیومی که توان نگهداشت شیشه باکیفیت تولیدی ما را از نظر درزبندی و عایق داشته باشد اقدام به وارد کردن دستگاههای ساخت درب و پنجره آلومینیومی و یو پی وی سی به صورت جداگانه نموده ایم تا بتوانیم جایگاه مناسبی را برای نصب شیشه های تولیدی تامین نماییم.

مدیرعامل گروه مهندسی آلومینیوم و شیشه کیش هم چنین  به موضوع قیمت تمام شده در کیش نسبت به سایرشهرها  اشاره کرد و افزود: در جزیره کیش  قیمت های گزافی  از جهات مختلف خصوصا در بحث حمل و نقل به خریدار و صاحبان پروژه ها تحمیل می شود که این موضوع با خرید از جزیره کیش و استفاده از تولیدات داخل جزیره تا حد بالایی مرتفع خواهد شد . وی افزود: قطعا حمایت  سازمان منطقه آزاد کیش و سازندگان و فعالین بخش خصوصی از راه اندازی  این گونه صنایع  در جزیره به شتاب بخشیدن به رونق و توسعه کیش کمک شایان توجهی خواهد داشت و علاوه بر کاهش هزینه ،به سرعت اتمام پروژه ها  کمک شایان توجهی خواهد کرد.

دکتر محمد زاده که  خود از سابقه بیش از یک دهه  مشاور اجرایی در پروژه های متعدد برخوردار است ، گفت: کارخانه شیشه و درب و پنجره آلومینیومی و یوپی وی سی در کیش متناسب با استاندارد های روز دنیا در جزیره کیش مشغول به فعالیت است و در گام بعدی علاوه بر تامین نیاز بازار جزیره در نظر دارد به بحث صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، قطر، عمان، امارات و ... ورود نماید که البته منوط به حمایت و تامین سایر دستگاههای پیشرفته خواهد بود و قطعا ارز آوری بسیار خوبی را در پی خواهد داشت.

گفتنی است این مجموعه   تاکنون با پروژه های مطرحی در داخل و خارج از کشور همکاری داشته است. از جمله پروژه های داخلی می توان به پروژه ایران مال تهران، مشهد مال مشهد، هتل روتانا مشهد، پروژه پدیده مشهد، هتل و کنسرت هال اکسلسیور کیش، برج یاس مشهد، برج آرمیتاژ مشهد و... و پروژه دفتر نفتی مسقط عمان و پروژه اوپال مال عراق از جمله پروژه های خارجی اجرا شده توسط این شرکت هستند.

11تیر 1401

 شماره خبر : 3826         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.