با جلسه و وعده وعید ها مشکلات حل نمی شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه اهل سنت جزیره کیش:
با جلسه و وعده وعید ها مشکلات حل نمی شود

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت جزیره کیش با انتقاد از نبود بیمارستان طرف قرارداد تامین اجتماعی در جزیره کیش گفت: سال ها است ساخت درمانگاه و یا بیمارستان طرف قرارداد موضوع جلسات متعدد است، ما مصاحبه ها، نشست ها و قولها را می بینیم و می شنویم ولی در عمل کاری صورت نمی گیرد. ساخت چنین بیمارستانی برای مردم کیش تبدیل به آرزو شده است.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ شیخ یعقوب شمس، امام جمعه اهل سنت جزیره کیش در خطبه نماز جمعه ضمن تبریک هفته قوه قضاییه به متولیان امر مهم و حساس قضا و ریاست محترم دادگستری و دادستان کیش گفت: خدا بعد از آفرینش آسمانها و زمین، عدل را میزان قرار داد تا مردم عدالت را برقرار کنند چون هیچ حکومتی با ظلم پایدار نخواهد بود. وی با اشاره به هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: متولیان این حوزه در کیش جان عزیزشان را کف دستشان گرفته اند تا جلوی سوداگران مرگ بایستند و با وارد کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر برخورد کنند و شاهد هستیم سالانه دهها نفر در این راه شهید می شوند. برای همه این عزیزان آرزوی توفیق داریم که همواره با ارائه میز خدمت در این مسجد آماده خدمات رسانی به کیشوندان هستند.

خطیب جمعه کیش در بخش بعدی سخنان خود گفت: متاسفانه یکی از دغدغه های عمومی و همیشگی مردم کیش ارائه بیمه خدمات تامین اجتماعی و ساخت بیمارستان طرف قرارداد در جزیره کیش است. وی ادامه داد: سال 1375 سفری به بندرعباس داشتم و در جلسه ای با مدیر بیمه تامین اجتماعی گله ام این بود که چرا مردم باید برای استفاده از خدمات تامین اجتماعی به بندر لنگه یا بندر عباس مراجعه کنند؟ چرا اداره تامین اجتماعی در کیش دایر نمی کنید و در جواب گفتند: با ما همکاری نمی کنند. ایشان قول دادند که سفری به جزیره کیش داشته و با مدیر عامل وقت جلسه ای داشته باشند. در آن زمان ملاقاتها تنظیم شد و کار شروع شد. اوایل تعداد کم تحت پوشش داشت اما امروز تامین اجتماعی کیش تبدیل به اداره بزرگ و گسترده ای شده است. شیخ یعقوب شمس ادامه داد: چیزی که مردم کیش را همیشه آزرده خاطر می کند عدم همکاری بیمه تامین اجتماعی و برخی اوقات قطع شدن خدمات درمان در جزیره کیش و برخی اوقات عدم همکاری با مراکز درمانی است و من نمی دانم مشکل از کجاست اما همیشه این مشکل وجود داشته است . سال ها است ساخت درمانگاه و یا بیمارستان طرف قرارداد است. ما مصاحبه ها، نشست ها و قولها را می بینیم و می شنویم ولی در عمل کاری صورت نمی گیرد و برای مردم کیش این امر تبدیل به آرزو شده است. خطییب جمعه کیش با بیان اینکه از همین تریبون خواسته مردم کیش را از رئیس سازمان  تامین اجتماعی کشور و مدیرکل  تامین اجتماعی استان هرمزگان اعلام می کنم و می گویم: با جلسه و وعده وعید ها و با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود. چیزی که خواسته مردم است عمل به وعده ها است. چرا تامین اجتماعی مانند سراسر کشور نباید یک بیمارستان مجهز در کیش داشته باشد. وی در پایان گفت: علی رغم زحمات پرسنل و مدیران بیمارستان کیش باید بگویم  یک بیمارستان نیاز مردم کیش را برطرف نمی کند و خدمات دهی بیمه تامین اجتماعی و ساخت یک بیمارستان طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی خواسته به حق مردم کیش است.

5 تیر 1401

 شماره خبر : 3796         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.