مسئولان افکار عمومی را در برابر تصمیماتشان اقناع کنند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش؛
مسئولان افکار عمومی را در برابر تصمیماتشان اقناع کنند

امام جمعه کیش در خطبه های نمازجمعه کیش ضمن بیان برخی از مشکلات جاری در جزیره کیش از مسئولان خواست افکار عمومی را در برابر تصمیماتشان اقناع کنند.

  

به گزارش خبرنگاراقتصاد کیش؛ حجت الاسلام احمد حسن زاده امام جمعه کیش در خطبه های  نماز جمعه کیش  ضمن دعوت مردم به تقوی الهی گفت: آثار تقوی الهی را هم در دنیا و هم در آخرت می توان دید. یکی از مهمترین آثار تقوی رسیدن به آرامش در دنیا و در آخرت است. لذا افرادی که با تقوی و مراقب اعمال و رفتار خودشان هستند آرامش عمیقی دارند. امام جمعه کیش افزود: در آخرت مواهب مادی و معنوی فراوانی برای متقین قرار داده شده و پیروزی و نجات بزرگی برای پرهیزکاران است. در آخرت اثری از دروغ پردازی ها، بیهوده گویی و تهمت ها، افتراها و تکذیب حق و توجیه باطل وجود ندارد لذا آخرت برای متقین سراسر سلامت خواهد بود وامیدوارم اهل رعایت تقوی الهی باشیم.

حجت الاسلام حسن زاده گفت:  یکی از مسائلی که این روزها اعتراضات گسترده ای را در بین عموم جامعه ایجاد کرده و سبب مراجعات فراوان به نهاد امام جمعه گردیده ، مسئله قراردادها ی کارکنان  جزیره و تقلیل مدت آن ها است. امام جمعه کیش  افزود : مردم می گویند با کم کردن مدت قراردادها امنیت شغلی ما به خطر افتاده ما با ده یا بیست سال خدمت در یک واحد مجبوریم قرارداده سه ماهه امضا کنیم و این موضوع خلاف شان ما است و البته حرف شان  حرف درستی است. وی گفت : شان، امنیت شغلی و موقعیت اقتصادی مردم را باید در نظر گرفت. از مسئولان محترم و خصوصا از مدیر عامل محترم سازمان منطقه آزاد کیش انتظار داریم در این مسئله تجدید نظر کنند و اگر دلیل و استدلال محکمی دارند حتما عدله را مطرح و افکار عمومی را اقناع کنند. اقناع سازی قبل از تصمیم گیری های مدیریتی جزء وظایف مدیران است. خطیب جمعه کیش با تاکید بر اینکه اگر مسئولان دلایل خاصی دارند تریبون در اختیار آن ها است و ماهم گوش می کنیم و قطعا اگر مردم هم دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشد می پذیرند.

وی مسئله بکارگیری نیروهای بومی و ساکن در جزیره کیش را جزء یکی دیگرازمطالبات  گسترده مردم  که بارها و در دولتهای مختلف عنوان شده، عنوان  کرد و گفت : این موضوع  تاکید رئیس جمهور محترم هم بود ه که از نیروهای متخصص بومی استفاده کنید چون اولویت با آن ها است اما متاسفانه در این دوره هم توجه چندانی به جذب نیروهای بومی نمی شود ، لذا از مسئولان انتظار داریم از نیروهای بومی متخصص استفاده شود و از بکارگیری نیروهای غیربومی در عین حال که متخصص و عزیز هستند خودداری شود .خطیب جمعه کیش با بیان اینکه استدلال می کنند ما برای کوچک سازی سازمان نیاز به برخی رفتارهای مدیریتی داریم و حرف درستی است  افزود : سالهای سال سازمان نیروی مازاد جذب کرده و مثل دولت بزرگ شده و باید کوچک سازی کنیم اما باید این موضوع در عمل دیده شود، معنای آن این است که اگر نیرویی رفت نیروی دیگری از جای دیگری جانشین آن نکنیم و انتظار داریم مسئولان باز هم اگر استدلال محکمی در این باره دارند افکارعمومی را اقناع کنند.

حجت الاسلام حسن زاده  هم چنین به مسئله ساخت بیمارستان تامین اجتماعی در کیش نیز اشاره داشت و گفت: این موضوع به جد در استان در حال پیگیری است  و از مسئولان جزیره کیش می خواهیم کمال همکاری را با آنها داشته باشند. امام جمعه کیش همچنین به موضوع مسکن  کیشوندان اشاره کرد و گفت: موضوع مسکن همچنان مسئله مهم کیشوندان است و مراجعات متعددی به نهاد امام جمعه می شود و مردم نگران هستند. از مسئولان می خواهیم ساخت مسکن استیجاری و موقت را به سرعت آغاز کنند و ما هم آمادگی داریم تا این مسئله را تا حصول نتیجه به پیش ببریم.

5 تیر 1401

 شماره خبر : 3790         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.