"خانه های سازمانی" راهکاری برای حل مشکل مسکن شاغلین کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد
همکاری سازمان بنادر ودر یانوردی و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد
تدوین پیوست سیاست خارجی برای مناطق آزاد ایران
حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
  پربيننده ترين اخبار
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
کپسول های زنگ زده
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

"خانه های سازمانی" راهکاری برای حل مشکل مسکن شاغلین کیش

دغدغه گرانی مسکن برای قشر متوسط و ضعیف جزیره کیش و یافتن راهکاری برای آن همواره در جزیره کیش مورد توجه بوده است. طرح "خانه های سازمانی" در جهت کمک به قشر مختلف کارکنان اعم از نیروهای خدماتی تا کارکنان بخش خصوصی و کارمندان دولتی شاید یکی از اصولی ترین راهکارها باشد. ارائه دهندگان این طرح به پشتوانه تشکل های صنفی بخش های مختلف در جزیره کیش امیدوارند با مساعدت و همکاری سازمان منطقه آزاد کیش مشکل اصلی نیروهای شاغل در جزیره کیش که همان مشکل تامین مسکن است مرتفع شود.

  

حسین شیرازی منش از اعضای هیئت موسس شرکت دوستداران آینده ساز کیش و یکی از پیشنهاد دهندگان این طرح پیرامون طرح "خانه های سازمانی" گفت: این روزها  حل موضوع تامین مسکن به عنوان یکی از مهمترین دغدغه ها میان مردم مطرح است و در صورت حل این مشکل بسیاری از از این دغدغه مندیها از میان خواهد رفت و قطعا مردم با آرامش خاطر بیشتری به کار و زندگی خواهند پرداخت.وی  با بیان اینکه نیروهای کار جزیره کیش در چند گروه قابل طبقه بندی اند گفت: گروه اول "بومیان" عزیز به عنوان صاحبان اصلی جزیره کیش هستند که قاعدتا باید به آنها زمین واگذار شود تا ساخت و ساز کنند  ، گروه دوم گروه "کارفرمایان" هستند که شامل بخش خصوص و دولتی هستند مانند سازمان منطقه آزاد کیش، آموزش و پرورش، و سایر دستگاهها و ارگانهاو بخش خصوصی نیز در همین مجموعه شامل کارفرمایان پروژه ها، بازاریان و ... هستند که به جزیره کیش به عنوان کار فرما و صاحبان شغل و فعالان اقتصادی ورود پیدا می کنند. گروه سوم"کارکنان"خواهند بود که شامل نیروی خدماتی تا حقوق بگیران در بخش های دولتی  و خصوصی می شود.گروهآخر نیز نیز شامل گروه گردشگران و اصطلاحا خانه دومی ها هستند که برای اوقات فراغت و گردش به جزیره کیش سفر می کنند.

شیرازی منش افزود: جامعههدف در طرح "خانه های سازمانی" گروه سوم تحت عنوان کارکنان (در بخش خصوصی و دولتی)خواهند بود که به واسطه شرایط اقتصادی نمی توانند مسکن تهیه کنند . افرادی که  برای کار به جزیره کیش سفر کرده اند. گروهی که از طرفی در حال چرخش هستند و ممکن است چند سال آینده در کیش نباشند. هدف این طرح دقیقا همان کارکنانی هستند که به صورت چرخشی در جزیره فعالیت می کنند و جزیره کیش مکانی برای زندگی دائم آنها نیست . بر اساس این طرح پروژه ها و شرکت ها با مشارکت در طرح "خانه های سازمانی" می توانند واحدهایی  را برای کارکنان خود در نظر بگیرند تا همواره بتوانند کارکنانشان را که غیر ثابت اند در آن اسکان دهند.

شیرازی منش گفت: بر اساس طرح خانه های سازمانی هر مجموعه و پروژه ای می تواند بر اساس شرایط و ضوابط،خانه های سازمانی به صورت غیر قابل فروش در اختیار  داشته باشد و کارکنان خود را در آن اسکان دهد. این اقدام هم برای مدیریت مجموعه موثر است و هم کارمندان و کارگران ، زیرادیگر بخش های مختلف برای اسکان پرسنل خود دغدغه مسکن نخواهند داشت .

شیرازی منش گفت : این شرکت با مجموعه حدود 400 سهامدار وبرخوردار از چند شرکت عمرانی و مهندسی پیشنهاد اجرای این طرح  را به عنوان یک پروژه ملی در آذر ماه 1399 ارائه داد. جلساتی را با انجمن ها مختلف صنفی مانند: انجمن سرمایه گذاران و کار آفرینان کیش ، جامعه هتلداران، جامعه بازاریان و دیگر تشکل های صنفی  برگزار کرد و بسیار مورد استقبال واقع شد. وی افزود: این طرح به پشتوانه بخش خصوصی و تشکل های صنفی در خوشبختانه با استقبال سازمان منطقه آزاد کیش گردید.

شیرازی منش با تاکید بر اینکه ساختن خانه های خارج از استاندارد ملی ساختمان در جزیره کیش ظلم به کیش است، گفت: این مجتمع ها قطعا طبق جدیدترین استانداردهای ساختمانی و در شان جزیره کیش ساخته خواهد شد و با پیشرفت فاز اول فازهای بعدی طبق برنامه زمانبندی پیش خواهد رفت و برای مدت زمان تحویل فاز اول، بازه زمانی سه ساله در نظر گرفته شده است. 

وی  تاکید کرد: در صورت اجرای این طرحقطعا تشکل های صنفی بر روند ساخت خانه های سازمانی نظارت عالیه خواهند داشت و از طرفی سازمان منطقه آزاد کیش هم پشتوانه این طرح خواهد بود و در آن مشارکت خواهد کرد، اجرای این پروژه ملی در واقع می تواند جزیره کیش را از معضل مسکن نجات دهد.

دوشنبه 26 اردیبهشت 1401

 

 شماره خبر : 3602         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.