بندرلنگه ، بستک ، پارسیان ، بدون شیبکوه! پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است

  آخرين اخبار
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
سه شنبه 25 شهریور 1404 - 23 ربیع الاول 1447 - 16 سپتامبر 2025 - شماره 787 4 ( 2171 دوره جدید)
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

استاندار هرمزگان ازبهره برداری و کلنگ زنی 50 پروژه خبر داد:
بندرلنگه ، بستک ، پارسیان ، بدون شیبکوه!

استاندار هرمزگان گفت: ۵۰ پروژه کوچک و بزرگ عمرانی به ارزش افزون بر شش هزار میلیارد ریال در حوزه های مختلف در شهرستانهای بستک، پارسیان وبندرلنگه بهره‌برداری و کلنگ زنی شد

  

فریدون همتی در تشریح نتایج این سفر اعلام کرد : عمده این پروژه های در بخش دولتی ،خصوصی و با همت خیران غرب به اجرا درآمده که نتایج آن بهبود کسب وکار ومعیشت مردم و رفع موانع ومشکلات دربخش صنعت، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی درپی دارد.

وی ادامه داد:  در جریان سفر به پارسیان ۵ طرح شاخص به ارزش۲۹۹ میلیارد ریال شامل استادیوم ورزشی شهرداری پارسیان، توسعه معابر شهر دشتی، گلخانه سه هکتاری روستای بوچیر، مدرسه ۱۰ کلاسه کوشکنار و دبستان ۶ کلاسه بوچیر بهره‌برداری شد.

وی یاد آور شد: همچنین در این روز عملیات اجرایی طرح‌های صنایع انرژی بر پارسیان شامل ساختمان اداری، ساختمان اورژانس، ساختمان آتش نشانی، بزرگراه دسترسی و ۲ سردخانه ۵۰۰ تنی شهرک صنعتی با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آغازشد.

بنا به گفته استاندار هرمزگان، در بندرلنگه نیز ۶۶پروژه مهم و شاخص عمرانی با هزینه ۲ هزارو ۸۰۰میلیارد ریال شامل بهره‌برداری از راه قطعه ۶، چهار بانده محور بندرلنگه به پارسیان به طول ۱۵ کیلومتر، زمین چمن مصنوعی روستای «بندر حسینه» و روستای «کنخ»، ۱۲ واحد مسکونی پزشکان بیمارستان شهدای بندرلنگه و پروژه های شهرداری بندرکنگ بهره‌برداری شد.

وی تصریح کرد: همچنین درجریان این  سفر ۶ طرح پرورش میگو در سایت سایه خوش بندرلنگه در زمینی به مساحت ۸۱ هکتار و با هزینه ۲۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت که برای ۴۱ نفر شغل ایجاد کرده است.

وی اظهارداشت:طرح آبرسانی به روستاهای «چاه دراز» و «چاه احمد» با هزینه ۳۵ میلیارد ریال شامل احداث ۱۰ کیلومتر خط انتقال ۳۵۵ و ۷۴ کیلومتر شبکه و احداث ۱۰۰ کیلومتر. مخزن و ایستگاه پمپاژ ۲ روستا بهره‌برداری شد که حدود ۳۵۰ نفر از آب سالم بهره‌مند می‌شوند.

استاندار هرمزگان گفت: ۵۵طرح شاخص شهرستان بستک با هزینه ۱۷۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال در حوزه ورزش، کشاورزی، عمران و شهری در روستاها و بخش‌های مختلف شهرستان بستک نیز به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: ازجمله این طرحها، زمین چمن فوتسال« دهنگ»، زمین چمن فوتبال «چاه بنارد»، خانه ورزش روستای «بار» و روستای «دهنو خواجه» ، واحد مرغداری گوشتی ۵۰ هزار قطعه ای با سرمایه گذاری ۷۶ میلیارد ریالی بخش خصوصی، مرحله نخست پیاده راه سلامت، آسفالت کوچه و معابر به مساحت ۳۲ هزار مترمربع و اجرای نماد میدان شورا ، کف سازی با بتن، ایجاد و توسعه معابر ، بوستان برکه و جداره سازی مسیل‌ها از طرح‌های شهرداری جناح است.

استاندار هرمزگان بیان داشت: سرمایه‌گذاری بزرگ و فعال شدن سایت پرورش میگوی مهرگان، امکان رشد پرشتاب در شهرستان بندرلنگه را به وجود می‌آورد و با ایجاد زنجیره کامل صنعت پرورش میگو، شهرستان بندرلنگه به قطب پرورش میگو در کشور تبدیل می‌شود و این امر پیشران توسعه و تحول در این شهرستان خواهد بود.

همتی با اشاره به پیگیری واگذاری ۹ هزارو ۳۷۰هکتار زمین برای سایت پرورش میگوی مهرگان در شهرستان بندرلنگه به سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود:افزون بر ۷۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری توسط سازمان اقتصادی کوثر در این سایت پرورش میگو انجام خواهد شد که بیش از ۱۰ هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری بزرگ و فعال شدن سایت پرورش میگوی مهرگان، امکان رشد پرشتاب در شهرستان بندرلنگه را به وجود می‌آورد و با ایجاد زنجیره کامل صنعت پرورش میگو، شهرستان بندرلنگه به قطب پرورش میگو در کشور تبدیل می‌شود و این امر پیشران توسعه و تحول در این شهرستان خواهد بود و همچنین در تلاش هستیم که با پیگیری‌ها، یک منطقه ویژه اقتصادی نیز در شهرستان بندرلنگه ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود جزایر و سواحل خیلی خوب برای گردشگری و استعدادهای پرورش ماهی و میگو، این ظرفیت‌ها باید با جذب سرمایه‌گذاری فعال شوند و زمینه و شرایط را با تسریع در صدور مجوزها و رفع موانع برای سرمایه‌گذاران فراهم خواهیم کرد

-         در حالی این 50 پروژه در غرب هرمزگان در مناطق بندرلنگه بستک و پارسیان مورد بهره برداری و کلنگ زنی قرار گرفت که حتی یک مورد از این پروژه ها  به دیگر منطقه غرب هرمزگان یعنی شیبکوه ( بندرچارک) اختصاص نداشت.تاریخ انتشار 15 شهریور 1400

.

 شماره خبر : 2511         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.