تشریح دلایل توقف محور طلوع تا غروب کیش توسط معاون عمرانی منطقه آزاد کیش و مدیر عامل شرکت عمران ، آب و خدمات کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است

  آخرين اخبار
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
سه شنبه 25 شهریور 1404 - 23 ربیع الاول 1447 - 16 سپتامبر 2025 - شماره 787 4 ( 2171 دوره جدید)
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

تشریح دلایل توقف محور طلوع تا غروب کیش توسط معاون عمرانی منطقه آزاد کیش و مدیر عامل شرکت عمران ، آب و خدمات کیش

عبدالنبی شرفی از توقف ادامه طرح غیر اصولی محور طلوع تا غروب به دلیل مغایرت با طرح جامع کیش خبر داد.

  

به گزارش  اقتصاد کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات  کیش ، عبدالنبی شرفی مدیر عامل و رییس هیات مدیره این شرکت با تاکید بر ضرورت انطباق کامل فعالیت های عمرانی با طرح جامع کیش و پرهیز از آزمون و خطا گفت: محور طلوع تا غروب در نوار ساحلی به دلیل تبدیل یک محور فرعی با کاربری گردشگری به جاده و محور اصلی با طرح جامع مغایر است.
وی با اشاره به اینکه رعایت طرح جامع ما را از اعمال سلیقه های شخصی که در بسیاری موارد نیز غیر اصولی است بازمی دارد گفت : اجرای طرح طلوع تا غروب علاوه بر مخدوش کردن چهره زیبا و طبیعی سواحل جنوبی، متاسفانه تهدیدی نیز برای زیستگاه ارزشمند لاک پشت های در معرض خطر انقراض هم به حساب می آید و از این رو ضمن توقف آن ، تلاش خواهیم کرد تا آثار مخرب این طرح بر حیات آبزیان را تا حد امکان تعدیل کنیم.
  مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات افزود: اولویت بندی طرح ها نکته مهمی است که متاسفانه  در برخی دوره های مدیریتی در شرکت مغفول مانده است. به همین دلیل به جای صرف اعتبارات عمرانی در بخش های مسکونی کیش از جمله معابر شهری و مناطق مسکونی که به طور مستقیم با رفاه ساکنان در ارتباط است شاهد صرف هزینه های گزاف در بخش هایی از جزیره هستیم که نه تنها اولویت زمانی ندارند بلکه متاسفانه غیر اصولی بوده و برای طبیعت و محیط زیست کیش هم زیانبار است.
وی تاکید کرد: بی تردید وقتی ما هنوز در مناطق مسکونی نتوانسته ایم زیر ساخت های لازم برای رفاه ساکنان فراهم کنیم و یا در آسفالت معابر دچار مشکل هستیم ، اجرای طرحی چون محور طلوع تا غروب نه تنها ضرورتی ندارد بلکه ما را از روند توسعه صحیح شهری بازمی دارد.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش نیز با بیان اینکه در جزیره کیش محورهای اصلی و فرعی برای تردد در نظر گرفته شده است گفت: رینگ جزیره محور اصلی ما برای اتصال نقاط مختلف است و مسیر های فرعی به صورت عمود بر این رینگ به جاده جهان وصل می شود.
وی افزود: جاده جهان به عنوان جاده آرامش خود محور فرعی دسترسی به ساحل است که برای تردد با سرعت کم و دسترسی گردشگران و ساکنان به سواحل زیبای کیش طراحی شده و نباید به یک جاده اصلی تبدیل شود.
علی عرب با تاکید بر اینکه تبدیل جاده جهان به یک اتوبان یا جاده اصلی مورد پسند ساکنان نیز نبوده و بسیاری از آنها از خدشه دار شدن چهره بکر و دست نخورده سواحل جهت احداث این جاده ناراضی هستند و تمایل دارند این بخش از ساحل به صورت طبیعی حفظ شود اظهار داشت: همانگونه که در طرح جامع کیش نیز تاکید شده است محورهای فرعی نباید به محور و جاده اصلی تبدیل شوند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از زیر سازی و روسازی محور طلوع تا غروب اجرا شده است گفت: مقرر شد مسیر این محورتا پارک آبی خاتمه یابد و با ساخت یک میدان این محور به پایان برسد . بعد از پارک آبی نیزمصالح جهت ساخت محور طلوع تا غروب و مداخلات ایجاد شده جمع آوری می شود تا سواحل این بخش از جزیره به صورت بکر و طبیعی برای استفاده ساکنان و گردشگران علاقمند به جلوه های زیبا و طبیعی جزیره کیش باقی بماند.
معاون عمرانی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر این نکته که
  ، حدفاصل پارک آبی تا پارک دلفین ها نیز به دلیل وجود سایت لاک پشت ها شرایط بسیار حساسی دارد که باید به آن توجه جدی داشت تصریح کرد: در این بخش نیز تنها به تکمیل جاده ایجاد شده بدون مداخله جدید در سواحل اکتفا خواهیم کرد تا آسیب بیشتری به محیط زیست از جمله لاک پشت ها و دیگر آبزیان وارد نشود.
مریم محمدی رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش نیز با اشاره به  آثار مخرب طرح محور طلوع تا غروب بر محیط زیست سواحل جنوبی جزیره کیش گفت: طبق طرح مدیریت یکپارچه سواحل یا (
ICZM) بخش اعظمی از سواحل جنوبی حفاظت شده است و حتی در نزدیکی سایت لاک پشت ها حریم حفاظتی ساحل که برای سایر نقاط 120 متر است به 250 متر افزایش یافته است و این بخاطر اهمیت حفظ زیستگاه لاک پشت ها در سواحل جنوبی است.
وی اظهار داشت:
  اجرای این طرح در سواحل جنوبی که به دلیل نورپردازی بر ساحل سایت لاک پشت ها و همچنین تعریض جاده و ایجاد پیست دوچرخه ساحل زیبای جنوب جزیره را از حالت بکر و طبیعی خارج کرد به دلیل فعالیت هایی از قبیل نورپردازی ، محوطه سازی و ایجاد فضای سبز برای حیات وحش دریایی مضر است و بی تردید بر روند مراجعت لاک پشت ها به این ساحل برای تخم گذاری تاثیر منفی خواهد داشت.
محمدی با تاکید بر اینکه طبق طرح های بالادستی و طرح جامع این بخش از جزیره می بایست به عنوان ساحلی بکر و دست نخورده حفظ می شد گفت: با اجرای این طرح یکی از زیباترین بخش های ساحلی کیش از حالت طبیعی خارج شد .
وی ابراز امیدواری کرد با توقف اجرای این طرح غیر کارشناسی ، گام موثری در جهت حفظ محیط زیست دریایی در این بخش از جزیره برداشته شود.
 
 

 

 شماره خبر : 2440         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.