بهره‌برداری از 15هزار میلیارد تومان طرح جدید در مناطق آزاد در 2ماه آینده پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است

  آخرين اخبار
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
سه شنبه 25 شهریور 1404 - 23 ربیع الاول 1447 - 16 سپتامبر 2025 - شماره 787 4 ( 2171 دوره جدید)
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مشاور رییس جمهور اعلام کرد:
بهره‌برداری از 15هزار میلیارد تومان طرح جدید در مناطق آزاد در 2ماه آینده

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: پروژه‌هایی به ارزش 15 هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، آماده افتتاح در دو ماه آینده هستند.

  

«حمیدرضا مومنی» در هشتاد و پنجمین برنامه افتتاح «تدبیر و امید برای جهش تولید» و در هفتمین و آخرین دوره افتتاح طرح های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور رییس جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: حفاظت از محیط زیست و توسعه آن از مهمترین چالش های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در هشت سال گذشته بوده است.
مومنی با بیان اینکه این محدوده ها در حوزه های مختلف محیط زیستی سازنده ترین نقش را ایفا کرده است، تصریح کرد: توجه به قوانین متناسب با شرایط بومی در مناطق و پیشرفت بدون حداکثرسازی در محیط زیست در برنامه ها قرار دارد، بر همین اساس تمام طرح های مناطق در هر مقیاسی پس از انجام مطالعات زیست محیطی و اخذ مجوز از سازمان مربوطه احداث شده اند.
وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید اقدامات به صورت بنیادی عملیاتی شدند، تاکید کرد: تشکیل ساختار محیط زیست در راستای ایفای قوانین، انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیست محیطی در راستای استقرار زون بندی مناطق، تجهیز یگان حفاظت، ساخت اولین مجتمع مدیریت پسماند، پیاده سازی برنامه جامع مدیریت، نرم افزار جامع محیط زیست، آموزش و تولید محصولات ارگانیک از مهمترین اقدامات در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بوده است.
به گفته دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، قشم، ارس و کیش بهترین مناطق در افتتاح پروژه ها بودند و ارس و قشم بیشترین طرح ها را به سرانجام رسانده اند.
قطار افتتاح طرح‌های ملی دولت دوازدهم به ارزش یک هزار و 669 میلیارد تومان برای آخرین بار در ایستگاه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی می‌ایستد.
گفتنی است؛ در هفتمین و آخرین
 دوره افتتاح طرح های ملی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، 33 پروژه به ارزش یک هزار و 669 میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم برای یک هزار و 49 نفر به بهره‌برداری رسید.
در منطقه آزاد تجاری ارس 20 پروژه به ارزش سرمایه‌گذاری 927 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 669 نفر، منطقه آزاد کیش چهار طرح به ارزش 103 میلیارد تومان و اشتغال 78 نفر و 9 پروژه در منطقه آزاد قشم به ارزش 637 میلیارد تومان برای اشتغال 302 نفر افتتاح شد.

** 6 گام بهره‌برداری از طرح‌های جدید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

تاکنون در 6 مرحله، طرح های توسعه ای در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در یکسال اخیر به بهره برداری رسیده و فردا مرحله هفتم این آیین، برگزار می شود.
در نخستین گام، بهره‌برداری از طرح ها در شهریورماه سال گذشته، 58 پروژه به ارزش سرمایه‌گذاری یک هزار و 580 میلیارد تومان و اشتغال چهار هزار و 412 نفر آغاز شد.
در گام دوم در دی ماه سال گذشته 60 پروژه به ارزش سرمایه ‌گذاری 9 هزار میلیارد تومان و اشتغال سه هزار و 200
 نفر افتتاح شد. در دوره سوم در فروردین 1400 نیز 39 طرح با سرمایه‌ گذاری هفت هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی برای حدود پنج هزار و 42 نفر به بهره‌ برداری رسید.
در مرحله چهارم همزمان با عید فطر و در اردیبهشت ماه سال جاری، 94 پروژه به ارزش 6 هزار میلیارد تومان و اشتغال 2 هزار و 943 نفر فعالیت خود را آغاز کردند و در گام آخر در خردادماه 1400 بهره برداری و احداث 102 پروژه به ارزش 70 هزار میلیارد تومان و اشتغال 9 هزار و 207 نفر انجام شد.
تیرماه 1400 در مرحله ششم افتتاح 62 پروژه به ارزش 3 هزار و 105 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای یکهزار و 638 نفر انجام شد.
در مجموع 6 دوره گذشته از افتتاح پروژه های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از سال 99 تاکنون، 419 طرح با
 اعتبار 110 هزار میلیارد تومان و نزدیک به 27 هزار نفر اشتغال به بهره برداری رسید که با احتساب برگزاری دوره هفتم افتتاح‌ها، سرمایه گذاری‌های جدید در پروژه های افتتاح شده در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی نزدیک به 112 هزار میلیارد تومان رسیده که این عدد شامل 450 طرح و اشتغالزایی نزدیک به 27 هزار و 750 نفر است.

 

 شماره خبر : 2341         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.