مناطق آزاد کشور معین سازمان غذا و دارو در تولید کالای سلامت محور اعلام شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
حضور اهورا زاهدی شناگر کیش در اردوی تیم ملی نخبگان شنا
برقراری پرواز‌های جزیره کیش به اردبیل و بالعکس
تمدید مهلت نام نویسی پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی کیش
رفع مشکلات چندین ساله 17پروژه بزرگ جزیره کیش
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات

  آخرين اخبار
حضور اهورا زاهدی شناگر کیش در اردوی تیم ملی نخبگان شنا
برقراری پرواز‌های جزیره کیش به اردبیل و بالعکس
تمدید مهلت نام نویسی پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی کیش
رفع مشکلات چندین ساله 17پروژه بزرگ جزیره کیش
چهارشنبه 26 شهریور 1404 - 24 ربیع الاول 1447 - 17 سپتامبر 2025 - شماره 4788 (2172 دوره جدید)
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در مراسم امضاء تفاهم نامه میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد با سازمان غذا و دارو ،
مناطق آزاد کشور معین سازمان غذا و دارو در تولید کالای سلامت محور اعلام شد

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: مناطق آزاد با توجه به اختیارات و وظایفی که دارند می توانند در زمان تحریم، منشأ اثر در حوزه دارو و تامین مایحتاج کشور باشند و اعلام کرده ایم هر دارویی را با قیمت و استاندارهای تعیین شده در سازمان غذا و دارو، تامین کرده و تحویل وزارت بهداشت می دهیم.

  


«حمیدرضا مومنی» روز گذشته  در مراسم امضاء تفاهم نامه میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد با سازمان غذا و دارو با اشاره به ماموریت‌ها و حساسیت های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در ارتباط با سلامت مردم گفت: در حوزه غذا و دارو و سایر بخش های حوزه سلامت، به ویژه در بخش بیماری کرونا تمامی سازمان های مناطق آزاد پای کار آمدند و تا جایی که در توان داشتند در حوزه پشتیبانی به کمک وزارت بهداشت آمدند. به عنوان نمونه در منطقه آزاد قشم بیش از 15 میلیارد تومان در حوزه کرونا هزینه شده است و اگر خریداری دستگاه اکسیژن ساز در این منطقه انجام نمی شد تلفات و مرگ و میر بسیار بیشتر از آمار فعلی بود.
او با تاکید بر اینکه تفویض اختیار سازمان غذا و دارو به مناطق آزاد یکی از ضرورت ها و نقاط مشترک همکاری میان این دو نهاد است گفت: مناطق آزاد داری منابع خوبی هستند و می‌توانند کمک کننده سازمان غذا و دارو و دستگاه های اجرایی باشند. مناطق آزاد در حوزه واردات انواع محصولات می توانند کمک کنند و حفظ استانداردها برای ورود به کشور اهمیت بالایی دارد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار کرد: باید ظرفیت های مناطق آزاد در چارچوب ماموریت‌های غذا و دارو قرار گیرد و آزمایشگاه‌هایی با استاندارد بالا ایجاد شود و خلأها در حوزه آموزش برطرف و سمینارها و نشست‌ها برای ارتقاء سطح آموزش نیروهای متخصص برگزار شود.
مومنی افزود: مناطق آزاد آمادگی ورود به حوزه محصولات حلال را دارند. معاونت علمی ریاست جمهوری هم آماده است تا سقف 80 میلیارد تومان در این زمینه هزینه کنند و ما با تمام توان و تجهیزات آماده هستیم تا این کار به سرانجام برسد. اقدامات در حوزه دارو و غذا می تواند الگویی برای مناطقی باشد که تبدیل به مناطق آزاد می‌شوند و در قالب این تفاهم نامه،  ساز و کارهای مناطق آزاد جدید هم می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اعلام اینکه مناطق آزاد آمادگی دارند با همکاری وزارت بهداشت و دستگاه های ذیربط تا سقف سه میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کنند گفت: از این واکسن‌ها برای شهروندان ساکن در مناطق آزاد و حتی گردشگران استفاده خواهیم کرد. به عنوان نمونه در حال حاضر در امارات برای تزریق واکسن به مسافران ویزا می دهد و شرط تزریق واکسن هم اقامت 15 روزه در هتل‌های آنجاست.
وی افزود: لازم است این اقدام به صورت پایلوت در یکی از مناطق آزاد کلید بخورد و ما خود را مکلف می‌دانیم که هم افزایی ها را افزایش دهیم تا در این زمینه موفق عمل کنیم.
در ادامه این مراسم «محمدرضا شانه ساز» معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان غذا و دارو و دبیرخانه شورایعای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: امضای این تفاهم نامه در راهگشایی و تحقق شعار سال که مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند و دستورات رییس جمهور در برداشتن موانع و عملی شدن پشتیبانی ها بسیار موثر خواهد بود. با امضای این تفاهم نامه شاهد فعالیت بیشتر فعالان اقتصادی در مناطق آزاد هستیم و امیدواریم سایر بخش ها هم از این گونه اقدامات الگوبرداری کنند و با سهولت و سرعت بیشتری بتوانیم از این پس عمل کنیم.
شانه ساز ادامه داد: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ظرفیت های بسیار خوبی دارند و بسیاری از محدودیت هایی که در سرزمین اصلی وجود دارد، در مناطق آزاد دیده نمی شود و به همین دلیل سرعت رشد هم از بعد اقتصادی و هم سرمایه گذاری در این مناطق بسیار بالاتر از سایر بخش ها است. خصوصا با سازوکار مدیریتی که در آن مناطق طبق قانون پیش بینی شده است، می تواند زمینه رشد و توسعه و سرمایه گذاری را هم در زمینه تامین اقلام سلامت محور و هم خصوصا در بحث تولید ایجاد کند.
وی افزود: امیدواریم در قالب تفاهم نامه ای که امضا شد، شاهد رشد سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشور باشیم و این رشد به یک الگو در کشور تبدیل شود.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره واردات واکسن کرونا از مناطق آزاد هم گفت: ستاد ملی کرونا در این خصوص مصوبه ای دارد. باتوجه به محدودیت هایی که در سایر بخش ها وجود دارد و در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی نیست، این مناطق می توانند در زمینه واردات واکسن به صورت ویژه برنامه ریزی کنند. البته منبع یابی خارج از کشور را خود مناطق آزاد انجام داده اند و ما به عنوان سازمان غذا و دارو در تایید آن منابع حداکثر سرعت را به کار خواهیم برد.
گفتنی است؛ در زمینه اجرای بهینه تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها و رفع هزینه‌های غیرضروری دستگاه‌های اجرایی و در راستای وحدت رویه و همکاری بیشتر و ارتقاء نظارت بر کالاهای سلامت محور و استفاده حداکثری از توان و امکانات کشور برای ایجاد تسهیلات، در جهت افزایش سرمایه‌گذاری و گردش سرمایه در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی تفاهم‌نامه ای میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و سازمان غذا و دارو منعقد ‌شد.

 شماره خبر : 2160         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.