سازمان های مناطق آزاد چابک سازی می شوند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
بخش خصوصی می تواند در پروژه های زیر ساختی مناطق آزاد مشارکت داشته باشد
شبکه‌سازی علمی فرصتی برای تعامل متخصصان داخلی و پژوهشگران خارجی
امین افقی مدیرعامل منطقه آزاد مازندران شد
کنگره بین المللی وانا، یک بستر برای رویش ایده‌های جدید
لزوم تمرکز معاونت‌های اقتصادی مناطق بر جذب سرمایه‌گذار و بهبود فضای کسب و کار
بابک زنجانی توبه و رد مال کرده و فعالیت اقتصادی‌اش منعی ندارد
معرفی فرصت ها و ظرفیت ها ؛ قدم اول برای شروع فرایند سرمایه گذاری است
برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی "وانا" در جزیره کیش
فضای آموزشی کیش افزایش خواهد یافت
صرفه جویی برای کاهش خاموشی در تابستان
زمین برای منزل مسکونی کمترین حق جوانان کیش است
برگزاری آئین تکریم و معارفه سرپرست شرکت عمران ، آب و خدمات کیش
اشتغال بعد از مسکن مهم ترین دغدغه جوانان بومی کیش است
تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر حفظ فرهنگ بومی کیش و رفع مشکلات بومیان

  آخرين اخبار
جزیره زیبای کیش، پیشتاز گردشگری رویدادمحور در ایران
بخش خصوصی می تواند در پروژه های زیر ساختی مناطق آزاد مشارکت داشته باشد
شبکه‌سازی علمی فرصتی برای تعامل متخصصان داخلی و پژوهشگران خارجی
امین افقی مدیرعامل منطقه آزاد مازندران شد
کنگره بین المللی وانا، یک بستر برای رویش ایده‌های جدید
لزوم تمرکز معاونت‌های اقتصادی مناطق بر جذب سرمایه‌گذار و بهبود فضای کسب و کار
بابک زنجانی توبه و رد مال کرده و فعالیت اقتصادی‌اش منعی ندارد
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 ، 9 ذی القعده 1446 ، 7 می 2025 ، شماره 4706 (2090 دوره جدید)
معرفی فرصت ها و ظرفیت ها ؛ قدم اول برای شروع فرایند سرمایه گذاری است
برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی "وانا" در جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
اشتغال بعد از مسکن مهم ترین دغدغه جوانان بومی کیش است
برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی "وانا" در جزیره کیش
زمین برای منزل مسکونی کمترین حق جوانان کیش است
معرفی فرصت ها و ظرفیت ها ؛ قدم اول برای شروع فرایند سرمایه گذاری است
کارگران، مهمترین رکن و پیشگامان توسعه و تحول جوامع هستند
دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 ، 7 ذی القعده 1446 ، 5 می 2025 ، شماره 4704 ( 2088 دوره جدید)
آشفته بازار میوه و تره باردر کیش بازار میوه کیش طرح ناکام سال های گذشته
تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر حفظ فرهنگ بومی کیش و رفع مشکلات بومیان
برگزاری آئین تکریم و معارفه سرپرست شرکت عمران ، آب و خدمات کیش
صاحبان اصلی جزیره کیش، بومیان این منطقه هستند
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست معاونت توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد
سازمان های مناطق آزاد چابک سازی می شوند

سرپرست معاونت توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور از اصلاح ساختاری و چابک سازی سازمان‌ها به عنوان یکی از راهکارهای مهم در توسعه مدیریتی مناطق آزاد کشور نام برد.

  

 به گزارش اقتصاد کیش میثم رفیع پرهیزکار اظهار داشت: اصلاح ساختاری و چابک سازی در سازمان‌های مناطق آزاد از اصول مهمی است که همه ساله در تكاليف بودجه اي سازمان‌ها درج شده و در تبصره‌ هشت بودجه 1400 مناطق آزاد نيز به عنوان یک تکلیف از سوی شورای عالی به مدیران مناطق آزاد ابلاغ گرديده است.
رفیع پرهیزکار افزود: چابک‌سازی در سازمان‌های مناطق آزاد زمانی اتفاق می‌افتد که ساختار سازمانی که یکی از اركان مهم این سازمان‌هاست درست طراحی شده باشد تا سازمان را در مسیر اهداف و ماموریت‌های تعریف شده به پیش برد.
به گفته او، متاسفانه عارضه‌ای در سازمان‌های دولتی در قالب توسعه بروکراسی‌ها بوجود می‌آید که آرام آرام گسترش پیدا می کنند و بزرگ می‌شوند و در قالب پیچیده شدن خدماتی که باید به مردم و ارباب رجوع داده شود، نمود پیدا می‌کنند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد: در چنین شرایطی مشاهده می‌شود که سازمان‌ها بعضا در دام بروکراسی می‌افتند و لازم است برای عبور از این دام، همواره ساختارها را بازنگری کنیم تا از گرفتاری‌های بروکراسی خارج شویم.
رفیع پرهیزکار تصریح کرد: وقتی بحث‌هایی مثل اتوماسیون و توسعه الکترونیک خدمات و پنجره واحد در مناطق آزاد مطرح می‌شود، انتظار می‌رود سازمان‌ها خدماتی را در بستر مناسب، معقول، با سرعت و کیفیت به مردم، ارباب رجوع و سرمایه‌گذاران ارائه کنند اما علیرغم اینکه هزینه زیادی در مباحث اتوماسیون اداری انجام می‌شود این توسعه در حد هزینه کردن سخت افزارها و نرم افزارها باقی می‌ماند و در عمل تاثیری بر كاهش بروکراسی‌ها نداشته است.
او معتقد است، یک بخش این مشکل به ساختار سازمانی مناطق آزاد مربوط می‌شود به طوری که مدیران این مناطق فکر می‌کنند با اضافه کردن واحدهای مختلف و نیروهای بیشتر می‌توانند به نتیجه دلخواه برسند.
معاون توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد ادامه داد: این تفکر در دراز مدت منجر به تورم نیروها از یک طرف و افزایش هزینه‌ها برای سازمان خواهد شد و از طرف دیگر به ارتقا کیفیت خدمات و سرعت ارائه خدمات هم منجر نمی‌شود و در نهایت مشاهده می‌شود که یک روند معکوس در سازمان‌های مناطق آزاد اتفاق افتاده است.
رفیع پرهیزکار گفت: فرایندها با هدف سهولت کار ذی‌نفعان باید شکل بگیرد نه صرفا با هدف ایجاد کار برای کارکنان سازمان و این موضوعی است که همه سازمان‌ها و بالاخص سازمان‌های دولتی براساس این اشتباه در دام بروکراسی گرفتار می‌شوند و همواره می‌بینیم علیرغم تکالیفی که در قوانین بالادستی تحت عنوان ممنوعیت جذب نیروی جدید و ممنوعیت توسعه ساختاری به آنان تکلیف می‌شود، باز هم سازمان‌ها با تورم نیرو مواجه هستند که این نوع رفتارها با فلسفه وجودی مناطق آزاد مغایریت دارد.
او گفت: سازمان‌های مناطق آزاد برای اینکه بتوانند به هدف اصلی و ماموریتی که بعهده آنان واگذار شده است برسند، باید نسبت به بهبود و اصلاح ساختارها و چابک‌سازی واحدهای سازمانی خود از طریق منطقی کردن اندازه‌ و توسعه اتوماسیون اقدام کنند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بیان داشت: در این زمینه جلسات کارشناسی خوبی از طریق دبیرخانه با مشارکت مناطق و کارگروه سه نفره شورای عالی مناطق آزاد متشکل از نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، وزارت کار و رفاه اجتماعی و عضو منتخب که نماینده وزارت دادگستری است برگزار شده است.
به گفته رفیع پرهیزکار، شورای عالی مناطق آزاد و نمایندگان دبیرخانه این شورا و مسئولان مربوطه در مناطق آزاد مکلف شدند بر مبناي ضوابط ابلاغي برای ساختار سازمانی کار کارشناسانه انجام بدهند که این موضوع در مرحله تصويب تاپ چارت یا چارت اصلی سازمانی مناطق قرار دارد.
او گفت: ماموریت اصلی و ذاتی مناطق باید در کنار کوتاه کردن فرآیندهای کاری، به توسعه اتوماسیون و پنجره واحد با هدف اصلاح بخش‌های زاید سازمان و کمک به ارتقا بخش‌های کلیدی تر این مجموعه‌ها منجر شود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یادآور شد: در دوره جدید اداره شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور پس از انتصاب مهندس مومنی به دبیری این مجموعه، براساس تبصره 8 بودجه مناطق آزاد برای سال 1400 به تمام
 مناطق آزاد اعلام شده که مساله اصلاح ساختاری و چابک سازی نیروها را در دستور كار قرار داده و پيشنهادات خود را ارايه نمایند.

 

 شماره خبر : 2116         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.