توسعه و ترویج فرهنگ گردشگری مسئولانه با تکریم ارزش های اجتماعی در مناطق آزاد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است

  آخرين اخبار
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
سه شنبه 25 شهریور 1404 - 23 ربیع الاول 1447 - 16 سپتامبر 2025 - شماره 787 4 ( 2171 دوره جدید)
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در نخستین روز از هفتمین دوره مسابقات قرآن مناطق آزاد کشور به میزبانی کیش مطرح شد:
توسعه و ترویج فرهنگ گردشگری مسئولانه با تکریم ارزش های اجتماعی در مناطق آزاد

توسعه و ترویج گردشگری مسئولانه یکی از وظایف مهم مناطق آزاد کشور است که با تکریم ارزشها و تبدیل آن به حاکمیت گفتمانی منطقه برای جلب مشارکت گردشگران منطقه محقق می شود

  

به گزارش اقتصاد  کیش، هفتمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم مناطق آزاد کشور صبح روز گذشته  به میزبانی جزیره کیش  با حضور داوران و اساتید ملی و بین المللی در سالن ابن سینای مرکز همایش های بین المللی کیش آغاز شد.

در این مسابقات 42 شرکت کننده ازهفت منطقه آزاد به صورت مجازی و در رشته های حفظ، قرائت و ترتیل بایکدیگر رقابت می کنند.

بر اساس این گزارش سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در مراسم آغاز این مسابقات، با ابرازخرسندی از رونق فعالیت های مذهبی دراین منطقه گفت: جزیره کیش خوشبختانه جامعه ای متدین و مانوس با قرآن کریم و مذهبی است که ساکنان آن در تکریم ماه های رمضان و مجالس معنوی پیشگام بوده و بسیار مشتاق هستند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به حفظ فضای ارزشمند فرهنگی کیش در تمام فعالیت های اقتصادی و گردشگری، توسعه و ترویج گردشگری مسئولانه را از وظایف مهم مناطق آزاد کشور برشمرد و تصریح کرد: توسعه و ترویج گردشگری مسئولانه با تکریم ارزشها و تبدیل آن به حاکمیت گفتمانی منطقه برای جلب مشارکت گردشگران منطقه محقق می شود.

وی با تاکید بر سه رکن؛ راستگویی، صداقت و امانت داری در فعالیت های مناطق آزاد کشور و ارتباط با مردم و ذینفعان اظهار داشت: راستگویی و صداقت در ارتباطات فردی و اجتماعی از شاخص های مهم تقویت سرمایه های اجتماعی ساکنان و گردشگران جزیره کیش و سایر مناطق آزاد به شمار می آید.

پور علی در ادامه سخنان خود هدف از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را حفظ و ارتقای حقوق شهروندی برشمرد و گفت: یکی دیگر از ارزش هایی که باید مورد توجه قرار گیرد رعایت حقوق شهروندی و جلب رضایتمندی ساکنان و گردشگران در مناطق آزاد کشور است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش بر ضرورت تحقق یافتن نقش حاکمیتی "امانت داری" در مناطق آزاد کشور تاکید کرد و گفت: امانت داری رابطه مستقیم با بیت المال، منابع ملی، منابع سازمانی و حقوق مردم دارد که باید نسبت به ترویج فرهنگ پاسداشت آن تلاش کرد.

سعید پور علی نهادینه کردن نقش امانت داری را از وظایف فرهنگی در مناطق آزاد کشور عنوان کرد و افزود: فرهنگ سازمانی می تواند مانند یک نیروی اجتماعی برای صدور ابلاغ های مورد نیاز بر اساس رفتارهای افراد عمل کند.

پورعلی بر لزوم اهمیت تعییر رفتارها و تمرکز بر منابع در این حوزه اشاره کرد و گفت: رعایت قوانین و مقررات یکی از ضمانت های اصلی نظم و انظبات و برقراری عدالت در مناطق آزاد کشور است.

وی موضوع صیانت از محیط زیست را به عنوان یک میراث و دستاورد بشری برشمرد و اظهار داشت: با توجه به این که طبیعت میزبان تمام انسان ها است و ما نیز به عنوان میهمان نقش آفرینی می کنیم، باید در کشور از جمله مناطق آزاد حفظ محیط زیست رعایت شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش خلاقیت و نوآوری را ضامن رونق و رشد اقتصادی مناطق آزاد کشور برشمرد و افزود: این موضوعات مهم و ارزشمند که می تواند به همیار اجتماعی مبدل شود بر گرفته از کتاب قرآنی است.

پورعلی با تشریح 22 محور اقدامات مرکز فعالیت های قرآنی منطقه آزاد کیش افزود: برگزاری نمایشگاه ها، همایش ها، جشنواره های قرآن، محافل و مسابقات قرآن، گارگاه های تربیت مربی قرآن، کارگاه های آموزشی ویژه، تولید پادکست های قرآنی، دوره های آموزشی، و تقویت کتب قرآنی موجود در کتابخانه ها، نشست های قرآنی حضوری و مجازی، تولید مقالات و پژوهش های قرآنی، ارتقای سرانه فضای آموزشی قرآنی، تشکیل و برگزاری شوراهای قرآنی، تجلیل رتبه های برتر و تجهیز، مرمت و به روز رسانی مراکز قرآنی و حضور چهره های مذهبی از جمله اقدامات مرکز قرآنی کیش است.

 هم چنین مهدی قره شیخ لو رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه  ر این مراسم به دستاوردهای ارزشمند ایران در جهان اسلام اشاره داشت و گفت: جمهوری اسلامی ایران بیش از 200 رتبه بین المللی در حوزه قرآنی را کسب کرده است.

قره شیخ لو تصریح کرد: جوانان ما در حوزه های قرائت، حفظ رتبه های نخست را در میانه کشورهایی که عرب زبان هستند و انس کاملی با کلام الله مجید دارند به خود اختصاص دادند.

وی با بیان این که انس با قرآن هدف اصلی در زندگی تمام مسلمان ها است؛ بر سه رکن مهم و ارزشمند در این خصوص اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری تمام برنامه ها در کشور از قبیل "محفل، مسابقه، آموزش" اگر بر مبنای ارتقای انس با قرآن باشد موفقیت را به دنبال خواهد داشت.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درخصوص انس با قرآن گفت: نخستین مرحله، انس با ظاهر قرآن است و هر چقدر می توانیم باید قرآن بخوانیم،دومین گام تلاوت قرآن همراه با درک مفهوم قرآن و گام سوم که تکمیل کننده این دو بخش هست درک قرآن و تلاش برای تبدیل فهم به عمل است.

 هم چنین محمد رضا پورمعین دبیر شورای راهبردی قرآن مناطق آزاد کشور نیز در این مراسم با اشاره به این که مقام معظم رهبری تاکید بر این داشتند که نقش قرآن در جامعه راهبردی است اظهار داشت: نقش راهبردی قرآن یعنی درتمامی عرصه ها ازجمله دفاع موشکی، انرژی هسته ای، امنیت ملی، سلامت مردم، اقتصاد مقاومتی، جبهه مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی باید بر آموزه های این کتاب مقدس تکیه کرد.

پور معین با بیان این که در سطح کشور باید رویکرد نسبت به قرآن نگاه راهبردی باشد تصریح کرد: اقداماتی که در سطح کشور در حوزه قرآنی انجام شده است، رضایت بخش بوده و کارهای بسیاری ارزشمندی در این حوزه تحقق یافته است.

 شماره خبر : 2020         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.