امیدواریم روند توسعه شهری کیش در کشاکش تغییر و تحولات از حرکت نایستد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است

  آخرين اخبار
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
سه شنبه 25 شهریور 1404 - 23 ربیع الاول 1447 - 16 سپتامبر 2025 - شماره 787 4 ( 2171 دوره جدید)
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

حاج یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش:
امیدواریم روند توسعه شهری کیش در کشاکش تغییر و تحولات از حرکت نایستد

حاج یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش در مراسم معارفه مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش که پنج شنبه گذشته در تالار رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد گفت : امیدواریم روند توسعه شهری کیش در کشاکش تغییر و تحولات از حرکت نایستد و روند توسعه کیش بدور از هر گونه جناح بندی و خط بندی ها با قدرت و قوت ادامه پیدا کند.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش امام جمعه اهل سنت کیش در آغاز سخنان خود گفت:ما  امروز یک بار دیگر در این تالار دور هم جمع شده‌ایم برای معارفه مدیری جدید برای منطقه آزاد کیش. مراسمی که به تجربه تاریخ کیش بخصوص طی چند سال گذشته به کرّات در حال اتفاق  بوده است و البته  همواره یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های اهالی کیش  بوده و هست . عدم ثبات مدیریت در منطقه طی چند سال گذشته وضعیت خوشایندی برای اهالی جزیره کیش نداشته است.

وی افزود: با تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات برادر ارجمند جناب آقای دکتر  مظفری که در دوران مسئولیت خود خدمات شایان توجهی داشتند، یک بار دیگر حضور جناب آقای دکتر آهنگران بر مسند مسئولیت جزیره کیش را خوش آمد و گرامی می‌دارم.

شیخ یعقوب شمس افزود: علیرغم همه نگرانی‌ها و دلواپسی‌ها، خوشبختانه در این مقطع شاهد دو  اتفاق خوب در حوزه مناطق آزاد هستیم که مایه خرسندی است. حضور جناب آقای دکتر مؤمنی در رأس دبیرخانه مناطق آزاد و جناب آقای دکتر آهنگران در رأس مدیریت منطقه آزاد کیش.  دو  برادر  بزرگواری که  هردو از بدنه مناطق آزاد و برخوردار از سالها حضور و فعالیت در مناطق آزاد انتخاب شده‌اند که خود این موضوع البته جای بسی خرسندی است که این برادران  بزرگوار خود کاملا  با مناطق آزاد آشنایی داشته  وبر آن  اشراف کامل دارند  و این موضوع می تواند مزایا و محسنات زیادی  برای این مناطق آزاد  داشته باشد.

وی افزود: جزیره کیش پس از تغییر و تحول اخیر متأسفانه اوضاع ناآرامی را سپری کرد؛ حرف و حدیث‌ها و گمانه‌زنی‌ها و گروه‌بندی‌ها یی برای دست‌یابی به قدرت شنیده می‌شد که برای مردمی که در عطش  استفاده از فرصت ها  و ظرفیت ها در جهت  رشد و رونق و پیشرفت کیش می سوختند جای بسی  نگرانی و تاسف بود!

امام جمعه اهل سنت جزیره کیش افزود: خوشحالیم که امروز مدیریت جزیره کیش به ساحل آرامش رسیده است و امید است  این بار این دوره مدیریتی کوتاه نباشد و برادر بزرگوارم جناب آقای دکتر آهنگران که  از مدیران و کارشناسان ارشد مناطق آزاد بوده  و سال‌ها تجربه حضور در بدنه مناطق آزاد را داشته‌اند و آشنا با این امور هستند، فرصت کافی برای اجرایی نمودن برنامه‌هایشان را داشته باشند و این امر محقق نمی‌گردد مگر اینکه همه ما در همه رده ها و مسئولیت ها جدا از هر گونه مباحث حزبی  و سیاسی و گروه بندیهای رایج و متداول ، دست در دست هم و بدور از همه گرایش های دینی و مذهبی و سیاسی و حزبی   فقط به یک موضوع فکر کنیم : یعنی سرافرازی وطن و میهن مان ایران.

وی افزود: اگر هدف همه ما سرافرازی و سربلندی ایران عزیز و فراهم آوردن شرایط رفاه و آسایش و زندگی بهتر ملت   باشد  ،دیگر نگاه حزبی و سیاسی و دینی و مذهبی، رنگ و جایی نخواهد داشت، چرا که همه می‌خواهیم برای سرافرازی میهن  و منافع ملی مردم‌ حرکت کنیم. موضوعی که توقع داریم در حوزه جزیره کیش که در بسیاری از زمینه ها نقطه ای سر آمد در کشور است خوب دیده شود.

شمس افزود: طبیعی است دوره‌های مدیریت  های مختلف مجموعه ای است از نقاط قوت و ضعف  ، از انصاف نگذریم در دوره اخیر، اعمال مدیریت جهادی و انقلابی در حوزه  توسعه و آبادانی کیش و خدمات شهری و رفاهی کیشوندان و بویژه رسیدگی به امور بومیان جزیره  توسط مدیران جوان  جلوه ای زیبا از فرمایش مقام معظم رهبری ( مد.ظله  العالی ) در سپردن امور به مدیران جوان و انقلابی را نمایان ساخت  که  آثار پر خیر و برکت آن در سیمای جزیره  کیش بخوبی مشهود است و موجب رضایتمندی  کیشوندان و گردشگران را فراهم آورده است و من امیدوارم در گردونه تغییر مدیریت‌ها و تغییر و تحولات معمول  و مرسوم ،  این مسیر از حرکت باز نایستد و جزیره کیش همچنان از نعمات بهره‌مندی از خدمات چنین مدیران خدوم و  انقلابی  جدا از همه خط بندیها بهره مند باشد .

چرا که اگر نگاه و هدف مان رشد و توسعه کشور و منطقه  و سرافرازی ایران عزیز باشد بایستی بدون همه نگاههای سطحی و محفلی و مقطعی  ، دور نمای رشد و توسعه برای ایران و منطقه را ببینیم ، همت و تلاش و توانایی همه نیروهای خدمتگزار را ستایش و تجلیل کنیم و  خدمات یاران صدیق توسعه و آبادانی کیش  را ارج نهیم  و از آنها حمایت کنیم  چرا که  مردم جزیره  کیش به گواه تاریخ نشان داده اند همواره مردمی قدرشناس و ستایشگر خدمتگزاران خود بوده اند .

وی در پایان گفت : برای همه بزرگواران  و مسئولین محترم برای  کار و تلاش برای آبادانی ایران عزیز و فراهم آوردن امکانات رفاه و آسایش و زندگی بهتر برای مردم ایران عزیز توفیق خدمتگزاری را در سایه عنایات خداوند متعال ، رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب را دارم.و امیدوارم مسیر آینده جزیره کیش مسیر توسعه و سازندگی و خدمت به  همه فعالین و سرمایه گذاران و کارآفرینان و شهروندان عزیر کیش باشد .

 شماره خبر : 1925         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.