تجربه توسعه درون زا در مناطق آزاد باید در سایر نقاط کشور الگو برداری شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
حضور اهورا زاهدی شناگر کیش در اردوی تیم ملی نخبگان شنا
برقراری پرواز‌های جزیره کیش به اردبیل و بالعکس
تمدید مهلت نام نویسی پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی کیش
رفع مشکلات چندین ساله 17پروژه بزرگ جزیره کیش
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
رایزنی با هدف تسهیل شرایط صدور مجوز و ارائه تسهیلات اشتغال آفرینی بانوان
مردم‌شناسی و نقش آن در توسعه گردشگری پایدار جزیره کیش
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات

  آخرين اخبار
ریخت و پاش!
حضور اهورا زاهدی شناگر کیش در اردوی تیم ملی نخبگان شنا
برقراری پرواز‌های جزیره کیش به اردبیل و بالعکس
تمدید مهلت نام نویسی پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی کیش
رفع مشکلات چندین ساله 17پروژه بزرگ جزیره کیش
چهارشنبه 26 شهریور 1404 - 24 ربیع الاول 1447 - 17 سپتامبر 2025 - شماره 4788 (2172 دوره جدید)
مشکل ثبت نام مدارس
سفر مسئولین به کیش؛ از تشریفات تا حل واقعی مسائل
نشست مشترک رئیس سازمان بورس و دبیر شورایعالی مناطق آزاد
تاکید بر همکاری و تسهیلگری امور فعالین اقتصادی و تجاری کیش
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مشاور رییس جمهور در دیدار با فعالین اقتصادی منطقه آزاد ماکو مطرح کرد؛
تجربه توسعه درون زا در مناطق آزاد باید در سایر نقاط کشور الگو برداری شود

مشاور رئیس جمهور و دبیرشورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: تجربه توسعه درون زا در مناطق آزاد باید در سایر نقاط کشور الگو برداری شود. بزرگترین قدرت های اقتصادی در دنیا؛ با تدوین سازوکارهای اصولی، توجه ویژه ای به مناطق آزاد داشته اند.

  

مرتضی بانک همزمان با دهه مبارک فجر در سفر دو خود به منطقه آزاد ماکو در دیدار با فعالین اقتصادی و مسئولین منطقه با بیان اینکه منافع و مزیت های مناطق آزاد در مرحله اول متعلق به مردمان بومی منطقه است افزود: مناطق آزاد در ایران بدون آماده بودن زیرساخت ها راه اندازی شده اند و عمده درآمد حاصل از این مناطق صرف ایجاد زیرساخت و امور زیربنایی شده است. ذی نفعان اصلی مناطق آزاد،‌ مردم و ساکنین آن مناطق هستند و باید منفعت حاصله برایشان قابل لمس باشد. 

او با تاکید براینکه برای تحقق سیاست های کلان اقتصادی، اراده وعزم جدی لازم است اظهار داشت: مناطق آزاد ایران بدون فراهم بودن زیرساخت های اولیه راه اندازی شده اند که رویکرد متفاوتی در تمام دنیا در این زمینه به حساب می آید.

مشاور رییس جمهور با اشاره به اینکه کشور چین 2400 منطقه آزاد دارد، گفت: این کشور همچنان سیاست توسعه مناطق آزاد را دنبال می کند و بیشترین سهم در بهره برداری از ظرفیت های این مناطق را دارد.

مرتضی بانک، به نقش موثر روابط خارجی در بالابردن بهره وری مناطق آزاد اشاره کرد و افزود: تجارت بین الملل نقش اساسی در میزان و نوع سرمایه گذاری دارد. 

او بیان کرد: مشکلات اقتصادی و محدودیت های ناشی از تحریم ها موجب توسعه اقتصادی درون زا شده است. ما چهار  سال سخت را با بیشترین محدودیت ها گذرانده ایم ولی با هدایت مقام معظم رهبری سرپا ایستاده ایم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مراقبت از سرمایه های سرمایه گذاران را وظیفه اصلی دولت دانست و اظهار داشت: سرمایه گذاران جهادگران اصلی صحنه اقتصادی در کشور هستند اگرچه روزهای سختی بخاطر تحریم ها به کشور تحمیل شد اما موجب رشد علمی و عملیاتی داخلی درزمینه های مختلف شده است. 

مرتضی بانک با اشاره به اینکه قانون اداره مناطق آزاد کامل و اجرای آن ضروری است گفت: مناطق آزاد هم متاثر از شرایط کل کشور محدودیت هایی را در دوران کرونا متحمل شده است. 

او، استقرار سامانه گمرک و اجرای قوانین آن را موجب تسهیل در فعالیت های مناطق آزاد عنوان کرد: شفافیت در مراودات تجاری و مبادلات الزامی است و نظام اقتصادی ما از روش های توسعه ای پیشرفته در دنیا استفاده می کند که یکی از اصلی ترین ارکان آن تبادل دقیق اطلاعات و شفافیت در فعالیت اقتصادی است.

مشاور رییس جمهور اضافه کرد: 3200 قلم کالا بر اساس مصوبه هیئت دولت و ابلاغ وزیر صنعت، در صورت ورود به مناطق آزاد تجاری نیاز به ثبت سفارش در وزارت صنعت ندارد و ثبت سفارش در مناطق موجب روشن تر شدن میزان واردات و کالاهای وارداتی اتهام زدایی از مناطق شد.

 شماره خبر : 1629         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.