رویکرد دکتر پزشکیان حکمرانی خردمندانه و عدالت محور است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم

  آخرين اخبار
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
شنبه 30 فروردین 1404 ، 20 شوال 1446 ، 19 آوریل 2025 ، شماره 4692 ( 2076 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
نشست دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با معاون اجرایی رئیس‌جمهور
یکشنبه 24 فروردین 1404 ، 14 شوال 1446 ، 13 آوریل 2025 ، شماره 4688 ( 2072 دوره جدید)
چرا کیش هنوز قطب واقعی گردشگری منطقه نیست؟
میزبانی هواپیمایی کیش از ۱۲۱ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
تجلیل از دست اندرکاران و تلاشگران نوروز 1404 جزیره کیش
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دکتر انصاری لاری:
رویکرد دکتر پزشکیان حکمرانی خردمندانه و عدالت محور است

دکتر محمد ابراهیم انصاری لاری گفت: سرلوحه‌ی برنامه‌های جناب آقای دکتر پزشکیان "بازگشت صادقانه به مردم" و "رویکرد خردمندانه در حکمرانی" است.

  


دکتر محمد ابراهیم انصاری لاری مدیر عامل سابق سازمان منطقه آزاد کیش  در مراسم گشایش ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در استان فارس، آرزوی دیرینه‌ی ملت ایران را دست‌یابی به یک زیست شرافتمندانه و زندگی عزتمندانه و برخورداری از حکمرانی خردمندانه و عادلانه دانست و گفت: اولا از مجموع خصوصیات، شخصیت و تجربیات دکتر پزشکیان در این دیدگاه‌ها و نظرات مطرح شده ایشان در این روزها خوشبختانه به خوبی می‌توان دریافت که جوهره‌ی دیدگاه ایشان و در واقع ماهیت تفکرات و ایده‌های ایشان به خواسته‌های همیشگی و در دل مانده‌ی ملت ایران بسیار نزدیک و همسو است.

وی با اشاره به مواضع دکتر پزشکیان اظهار کرد:  دریافتی که از همه این گفتگوها تا الان می‌شود، این است که سرلوحه برنامه‌های جناب آقای دکتر پزشکیان "بازگشت صادقانه به مردم" و "رویکرد خردمندانه در حکمرانی" است. 

مدیرعامل سابق منطقه آزاد کیش افزود: وقتی صحبت از بازگشت صادقانه به مردم است منظور آقای پزشکیان همه‌ مردم است نه فقط مردمی که در راهپیمایی‌ها و نمازجمعه‌ها و مناسبت‌ها حضور چشمگیری دارند که البته قابل تقدیر و تحسین هست اما همه‌ی آن مردمی که در این مراسم نیستند و همه‌آن ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند، همه‌ی مردمی که در مذاهب، قومیت‌ها نژاد و جنسیت متفاوت می‌اندیشند و متفاوت زندگی می‌کنند، مد نظر دکتر پزشکیان هستند یعنی باید به همه‌ مردم بازگشت. وقتی از سفره‌های برابر صحبت می‌کنند منظور ایشان این هست که در خدمات درمانی و آموزشی و در امکانات و فرصت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی همه باید با هم برابر باشند. 

وی با بیان اینکه هیچ‌جای قانون اساسی نوشته نشده است کسانی ‌که باور محکم‌تر و عقیده‌ی عمیق‌تر به نظام جمهوری اسلامی و ارکان نظام دارند باید از فرصت بهتر و از منزلت و قدر بیشتری برخوردار باشند، افزود : دکتر پزشکیان در واقع مردم‌دار نیست، مردم باور است و فرق زیادی بین مردم‌داری و مردم‌باوری است. مردم‌داری می‌تواند با فریب و دروغ و تزویر و جنجال و تبلیغ همراه بشود.

وی گفت : می‌توان همیشه در بین مردم بود و مردم‌دار بود اما مردم باوری یک فرهنگ است مدیر مردم باور هرگز به خودش اجازه نمی‌دهد در هیچ زمانی و به هیچ علتی به مردم دروغ بگوید و تزویر کند و فریب بدهد.

انصاری لاری با اشاره به بحث خردمندی در حکومت در بیان آقای دکتر پزشکیان تصریح کرد: یعنی حکمرانی باید خردمدار باشد اینکه به خردمندان، فرزانگان و دانشمندان باید در همه‌ی زمینه‌ها مجال داده شود و اینکه اگر مردم مطالبه‌گر نباشند، حاکم و فرمانروا در هر حدی از تقوا و پرهیزگاری باشد به ناچار و به ناخواست به دیکتاتوری و استبداد ختم می‌شود، این مساله‌ی بسیار مهمی است. 

وی افزود: برگشت به خرد و عقل و کارشناس و بنیان‌های علمی و کارشناسی دادن به حکومت، مقدمه‌ واجبش تقدس‌زدایی از حکومت و حاکم است.

انصاری لاری با بیان اینکه کار حکومت و دولت کار گل است یاد آور شد: اگر هر زاهدی، هر متقی و هر پرهیزگاری به هر دلیلی وارد کار حکومت شد باید تن به کار گل بدهد، باید جوابگو باشد. آن کسی که اول عارف عالم بود، اول زاهد کامل بود؛ وجود نازنین علی بن ابیطالب وقتی که به هر دلیلی و به ضرورت نه به حرص قدرت، آمد و کار حکومت را به عهده گرفت از عرش به فرش آمد و از قدسیت به زمین آمد و به تمشیت امور مردم پرداخت و جوابگوی مردم بود و خود را از نصیحت دیگران بی‌نیاز نمی‌دید. 

استاندار فارس در دولت اصلاحات تصریح کرد: دکتر پزشکیان وقت ندارد که در این فرصت کوتاه بتواند همه‌ی مطالبش را به درستی تشریح و تبیین کند اما وقتی اشاره می‌کند که باید برگردیم به تحول، برگردیم به خردمندی، یعنی همین، یعنی بدانیم که اگر برگردیم به خردمندی، تبعات چنین مثبت و بزرگ و دستاوردهای این چنینی برای ملت دارد. 

وی با بیان اینکه این خردمندی نیست که تمام کشور را، مناسب و پست‌ها و موقعیت‌های حساس و سرنوشت کشور را در اختیار فارغ‌التحصیلان یک موسسه آموزشی خاص آن هم با زمینه‌  تحصیل در معارف اسلامی بگذاریم ادامه داد: این خردمندی نیست که ما در کشور بیاییم هر رویدادی را تبدیل به مناسک بکنیم و آن مناسک را به مراسم تبدیل کنیم و برای این مراسم هر سال سالگرد بگیریم. این خردمندی نیست که مرتب در حال قهرمان‌پروری و قدیس‌‌سازی باشیم و برای هر درگذشته‌ای در هر زمینه‌ای دنبال مکتب‌سازی باشیم، مکتب مدیریت و الی آخر.

وی با بیان اینکه وقتی‌که خرد و عقل و علم جایگاه خودش را از دست بدهد، ناکارآمدی و بی‌خردی مثل یک بیماری واگیر به همه جا سرایت خواهد کرد، افزود:  مگر نمی‌بینید که ناگهان چیزی افتخار و مایه‌ مباهات پنداشته می‌شود که ممکن است یک ننگی بیش نباشد و گاهی یک چیزی حماسه‌ شیرین تلقی می‌شود که یک فاجعه‌ تلخ بیشتر نیست. 

مدیرعامل سابق منطقه آزاد کیش معتقد است وقتی خرد مفقود شد خیالات و اوهام جای آن را خواهد گرفت، یعنی وقتی خرد از بین رفت و بی‌خردی چیره شد همه چیز وارونه می‌شود، همه چیز از گوهر خود دور می‌شود، چیزهایی فخر تلفی می‌شوند که ننگ هستند. 

این فعال سیاسی با اشاره به تأکید دکتر پزشکیان بر اجرای سیاست های کلی نظام در صورت پیروزی افزود: تصور کنید که اگر این برنامه‌ها توسط یک انسان صدیق پاک‌دست دانشمند و خردمند و تیمی که در همین حوزه‌ ایشان برای خودش تدارک خواهد کرد پیش برود یا توسط انسان‌های دیگر یا مدیران دیگری که الان هستند و در حال رقابت هستند، شما اگر بخواهید یک امانت را، حتی یک ظرف غذا را به دست کسی بسپارید که تا یک فاصله‌ای برساند آیا ذره‌ای فکر می‌کنید که بالاخره این کسی باشد که سالم برساند، کسی باشد که از سریع‌ترین راه برساند، به بهترین وجه برساند، در بین راه خیانت در امانت نکند.

وی افزود :  بعضی‌ها فکر می‌کنند چون آقای پزشکیان صحبت از این می‌کند که ما همین برنامه را دنبال می‌کنیم، همین مسایل را داریم پس چه فرقی می‌کند؟ خیلی فرق می‌کند، که شما این را برای اجرا به دست یک انسان خردمند پاکدست امین بدهید یا به کسی که هیچ کدام از این صفات را ممکن است نداشته‌باشد. 

وی با درخواست از حاضران برای تبیین نکات کلیدی که آقای دکتر پزشکیان در مناظره‌ها در بین آحاد جامعه افزود: مردم‌داری یا به تعبیر من مردم باوری و خردمندی و خردباوری اگر به عرصه‌ مدیریت ما برگردد، اگر در حکمرانی ما موثر باشد، بسیاری از مشکلات مملکت می‌تواند تحت تاثیر قرار بگیرد و حل و فصل بشود و شما همه‌  این‌ها را در چارچوب یک احتمال ببینید. 

وی با انتقاد از رد صلاحیت دیگر نامزدهای ریاست جمهوری از جمله آقای اسحاق جهانگیری گفت:. دو دوره گذشته انتخابات علی‌رغم تاکید مشفقانه رهبری، شورای نگهبان و حاکمیت یکدست از مشارکت عبور کرده بود، مشارکت حداکثری قربانی انتخاب چهره‌  مطلوب اقلیت می‌شد. الان بازگشت به مشارکت را باید یک فرصت بدانیم. 

وی با بیان اینکه ما چند سال اخیر شاهد یک حاکمیت یکدست بودیم، اظهار کرد: ناصوابی حاکمیت یکدست و خسارت‌های زیاد ناشی از طرد و حذف دیگرانی که مثلا آن‌ها نمی‌اندیشند را همه درک کردند و دارند به این سوی قصه بر می‌گردند. ما باید این فرصت را مغتنم بشماریم درست است خیلی تشکیک دارند، تردید دارند، وقتی به جامعه نگاه می‌کنیم این‌ها را می‌بینیم اما اجازه بدهید ملت ایران را اینجوری قضاوت نکنیم که تناقض‌ها، تشکیک‌ها، تردیدها، حتی انکار و ردهایی نسبت به همه چیز امروز در جامعه و در بین قشر جوان وجود دارد اما این ملت در فراز و گردنه‌ها، گوهر راستین خودش را نشان می‌دهد.

انصاری لاری تاکید کرد: برای آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی یک بار دیگر هر ایرانی تبدیل به یک قدیس خواهد شد و پای صندوق رای حاضر خواهد شد و خداوند حامی و پشتیبان همه‌  کسانی است که در راه حق و حقیقت قدم می‌زنند.


 شماره خبر : 6696         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.