دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
علاقمندی بانک‌های رفاه و شهر برای توسعه همکاری‌های مالی و سرمایه‌گذاری با منطقه آزاد کیش
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
رونمایی از «دیبا کارت» در کیش؛ گامی برای رونق گردشگری و تقویت تعاملات مالی
اعتماد به بخش خصوصی؛ شرط اصلی موفقیت مناطق آزاد است
برگزاری نشست مشترک دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک برای رفع موانع گمرکی مناطق آزاد
توجه به موسیقی بانوان توجه به هویت ایرانیان است
برگزاری پنجمین جشنواره موسیقی بانوان نواحی ایران در جزیره کیش

  آخرين اخبار
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
علاقمندی بانک‌های رفاه و شهر برای توسعه همکاری‌های مالی و سرمایه‌گذاری با منطقه آزاد کیش
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
دوشنبه 26 آبان 1404 - 26 جمادی الاول 1447 - 17 نوامبر 2025 - شماره 4831( 2215 دوره جدید)
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
بهره برداری از سکوی دیجیتال مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در اینوکس 2025 کیش
مناطق آزاد نسل نو، مسیر رشد پایدار اقتصاد و بورس بین‌الملل ایران
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
مناطق آزاد محور توسعه زیرساخت‌های دریایی و لجستیکی کشور
رشد چشمگیر شاخص‌های عملکرد اقتصادی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
بازگشت کیش به محور سیاست ارزی کشور می‌تواند به ثبات بازار ارز کمک کند
تشکیل منطقه آزاد مالی ایران با محوریت کیش
بحران اعتماد در پیش فروش مسکن کیش آزمونی برای نظام نظارتی کشور
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، گفت: هیئت اندیشه ورزی با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی با هدف مبارزه با موادمخدر در کیش، تشکیل شده است.

  

به گزارش  اقتصاد کیش ، سید مرتضی اولادعلی در نشست خبری شورای مبارزه با مواد مخدر گفت: خبرنگاران با اطلاع رسانی صحیح و مسئولانه، طرح چالش ها، بیان نقاط ضعف و قوت و ارائه راهکار‌های موثر می‌توانند در امر مبارزه با مواد مخدر حرکت کنند.

وی  با بیان اینکه نیروی انتظامی در راه مبارزه با مواد مخدر نزدیک به چهار هزار شهید و دوازده هزار جانباز تقدیم کرده، افزود: تقدیم ۳۵۰ شهید رسانه‌ای و ۱۲ شهید در جنگ تحمیلی دوازده روزه، نشان از همراهی و جانفشانی اصحاب رسانه با نیرو‌های مسلح کشور در راه مبارزه با دشمنان است.

اولادعلی، مواد مخدر را چهارمین بحران جهانی برشمرد و گفت: مواد مخدر بیش از دویست کشور دنیا را درگیر کرده است.

وی  افزود: تاکنون بیش از ۷۰۰ نوع ماده مخدر در دنیا شناسایی شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، ترویج استفاده از مواد مخدر را بخشی از جنگ نرم دشمنان علیه کشور‌های آزادی خواه برشمرد و گفت: بیش از ۴۰ سال گذشته، استکبار جهانی بویژه آمریکا و اسرائیل فعالیت‌های فراوانی در حوزه ترویج مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی بین جوانان و نوجوانان داشته‌اند.

سید مرتضی اولاد علی، گفت: در سال ۲۰۱۹ ایران ۹۰ درصد ازکشفیات تریاک جهان، را به خود اختصاص داد.

او افزود: پارسال نیرو‌های نظامی، انتظامی و اطلاعاتی چندین محموله بزرگ مواد مخدر را در راه جابجایی به کشور‌های اروپایی در کشور کشف و ضبط کردند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، سیاست گذاری، برنامه ریزی ونظارت بر مبارزه با مواد مخدر را از مهمترین وظایف این شورا برشمرد و افزود: نقشه راه این شورا براساس سیاست‌های کلان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

سید مرتضی اولادعلی، گفت: با تلاش نیرو‌های انتظامی، دریابانی و حمایت‌های دستگاه قضایی آمار قابل توجهی از شناسایی و دستگیری توزیع کنندگان و فروشندگان مواد مخدر در کیش ثبت شده است.

وی  ارائه آمار دقیق را اولین گام برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر برشمرد و افزود: با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزادکیش، جمع آوری آمار به روز آغاز شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش با اشاره به اجرای طرح تحول درمان در کشور، گفت: از سال ۹۹ تا کنون افراد مبتلا به بیماری اعتیاد برای درمان از کیش به بندرعباس اعزام می‌شوند.

اولادعلی به طرح کانون یاریگران زندگی در هرمدرسه با آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس کیش اشاره کرد و گفت: بر اساس این طرح در هر مدرسه یک همیار مشاور از خود دانش آموزان با مشاوران مدارس در حوزه پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر همکاری خواهند کرد.

وی هم چنین  به راه اندازی خانه یاری گران زندگی با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: دوره‌های آموزشی و پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر برای گروه‌های سنی مختلف تحصیلی برنامه ریزی شده است.

دبیر شورای مبارزه با موادمخدر کیش، گفت: هیئت اندیشه ورزی با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی و آموزش دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش برگزار می‌شود.


 شماره خبر : 8581         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.