تاکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه‌ها در حکمرانی خوب و توسعه پایدار پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
علاقمندی بانک‌های رفاه و شهر برای توسعه همکاری‌های مالی و سرمایه‌گذاری با منطقه آزاد کیش
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
رونمایی از «دیبا کارت» در کیش؛ گامی برای رونق گردشگری و تقویت تعاملات مالی
اعتماد به بخش خصوصی؛ شرط اصلی موفقیت مناطق آزاد است
برگزاری نشست مشترک دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک برای رفع موانع گمرکی مناطق آزاد
توجه به موسیقی بانوان توجه به هویت ایرانیان است
برگزاری پنجمین جشنواره موسیقی بانوان نواحی ایران در جزیره کیش

  آخرين اخبار
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
علاقمندی بانک‌های رفاه و شهر برای توسعه همکاری‌های مالی و سرمایه‌گذاری با منطقه آزاد کیش
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
دوشنبه 26 آبان 1404 - 26 جمادی الاول 1447 - 17 نوامبر 2025 - شماره 4831( 2215 دوره جدید)
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
بهره برداری از سکوی دیجیتال مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در اینوکس 2025 کیش
مناطق آزاد نسل نو، مسیر رشد پایدار اقتصاد و بورس بین‌الملل ایران
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
مناطق آزاد محور توسعه زیرساخت‌های دریایی و لجستیکی کشور
رشد چشمگیر شاخص‌های عملکرد اقتصادی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
بازگشت کیش به محور سیاست ارزی کشور می‌تواند به ثبات بازار ارز کمک کند
تشکیل منطقه آزاد مالی ایران با محوریت کیش
بحران اعتماد در پیش فروش مسکن کیش آزمونی برای نظام نظارتی کشور
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در آیین گرامیداشت روز خبرنگار در کیش صورت گرفت؛
تاکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه‌ها در حکمرانی خوب و توسعه پایدار

سخنگوی دولت چهاردهم، در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در جزیره کیش، با تأکید بر جایگاه رسانه‌ها به‌عنوان رکن چهارم دموکراسی، نقش خبرنگاران را در ارتقای مطالبه‌گری عمومی، توسعه پایدار و تحقق حکمرانی خوب، نقشی اساسی و غیرقابل‌انکار توصیف کرد.

  

به گزارش  اقتصاد  کیش، فاطمه مهاجرانی در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که پنج‌شنبه  گذشته  با حضور محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در سالن اجتماعات هتل آریا باستان برگزار شد؛ ضمن تبریک این روز به اصحاب رسانه، خبرنگاران را به‌عنوان پیام‌آوران بیداری، روشنگری و رکن چهارم دموکراسی دانست و بر ضرورت تقویت جایگاه رسانه در مسیر توسعه پایدار و حکمرانی خوب تأکید کرد.

سخنگوی دولت چهاردهم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه و درگذشتگان این عرصه، حضور خود در جزیره کیش را پاسداشت ارزش‌های خبرنگاری دانست و گفت: دیدار با عزیزانی که پیام‌آوران آگاهی هستند، همواره موجب افتخار و خرسندی است.

مهاجرانی با اشاره به نزدیکی روز مشروطه در۱۴ مرداد و روز خبرنگار در ۱۷ مرداد در تقویم رسمی کشور، خاطرنشان کرد: تقارن این دو مناسبت با فاصله تنها چهار روز، بسیار معنا‌دار است؛ چرا که رسانه‌ها را به‌عنوان رکن چهارم دموکراسی می‌شناسیم و خبرنگاران نقشی کلیدی در تحقق آرمان‌های مشروطه، مردم‌سالاری و پاسخگویی ایفا می‌کنند.

وی افزود: خبرنگاران در ایجاد فضای آزاد پرسشگری، در نقد منصفانه و در افزایش تاب‌آوری اجتماعی بسیار مؤثرند. این مسئولیت خطیر، نیازمند شجاعت، تعهد به انصاف و التزام به اخلاق حرفه‌ای است که خوشبختانه در میان خبرنگاران کشور ما به‌خوبی دیده می‌شود.

مهاجرانی افزود : خبرنگاران با روشنگری خود، جامعه را به ‌سمت پذیرش خطا، اصلاح‌پذیری و مسئولیت‌پذیری سوق می‌دهند و به فرهنگ‌سازی برای پذیرش اشتباه و جلوگیری از تکرار آن کمک می‌کنند.

سخنگوی دولت چهاردهم همچنین با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ارتقای مفاهیم توسعه‌ای، خاطرنشان کرد: توسعه پایدار از دل انسان توسعه‌یافته حاصل می‌شود؛ انسانی که به مفهوم محیط زیست، عدالت اجتماعی و انتقال آگاهی به نسل‌های آینده باور دارد. در این مسیر، رسانه‌ها ابزار آموزش غیرمستقیم و تقویت خرد جمعی هستند.

وی افزود: امروز خبرنگاران نه‌تنها اخبار را منتقل می‌کنند، بلکه از طریق آموزش، آگاهی و هدایت جامعه، در مسیر کاهش خطاهای فردی و ارتقای اندیشه عمومی گام برمی‌دارند. خبرنگار کسی است که به زیور انصاف، عدالت و دغدغه‌مندی برای منافع جمعی آراسته است.

وی در پایان سخنان خود رسانه‌ها را از ارکان حکمرانی خوب دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها از یک‌سو سطح مطالبه‌گری عمومی را ارتقا می‌دهند و از سوی دیگر، مسئولان را به پاسخگویی وادار می‌کنند. خبرنگارانی که به اصول انسانی و اخلاقی پایبند هستند، شایسته‌اند که به‌عنوان بلندگوی جامعه مورد احترام قرار گیرند.

 


 شماره خبر : 8546         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.