مناطق آزاد باید به محل ورود فناوری های پیشرفته به داخل کشور باشند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

قائم مقام سازمان بازرسی کشور:
مناطق آزاد باید به محل ورود فناوری های پیشرفته به داخل کشور باشند

قائم مقام سازمان بازرسی کشور گفت : مناطق آزاد باید به محل ورود فناوری های پیشرفته به داخل کشور باشند.

  

احمد رحمانیان، در نشست با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه که با هدف بررسی و رفع موانع درحوزه تولید و تجارت در اتاق بازرگانی برگزار شد، از اتاق های بازرگانی به عنوان یک مرجع مهم و تاثیرگذار در حوزه اقتصاد کشور یاد کرد و افزود: یکی از چالش های مهم کشور مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است و اتاق های بازرگانی می توانند تاثیر مهمی در کمک به حل این مشکل داشته باشند.

وی اضافه کرد: کسانی که در سطح اتاق های بازرگانی فعالیت می کنند، مدیران و فعالان اقتصادی هستند که سالهاست در این حوزه کار می کنند، خاک خورده این حوزه هستند و مشکلات را درک می کنند، بنابراین مدیران دستگاه های دولتی و نظارتی باید از تجارب آنها استفاده کنند.

قائم مقام سازمان بازرسی کشور افزود: اتاق های بازرگانی با همه بخش های اقتصادی استان های خودشان رابطه دارند و از این جهت می توانند به آنها نظرات مشورتی هم بدهند.

وی با تاکید براینکه دستگاه های نظارتی همچون سازمان بازرسی هم خریدار نظرات فعالین اقتصادی بخش خصوصی هستند، گفت: ما نیز در کنار بهره گیری از نظرات مدیران بخش دولتی، با بخش خصوصی جلساتی داریم و از نظرات فعالین اقتصادی این بخش هم در حوزه نظارتی بهره می گیریم.


وی در ادامه به لزوم حمایت بخش خصوصی برای کمک به رفع مشکلات اقتصادی هم اشاره کرد و افزود: کرمانشاه مزیت های نسبی خوبی در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صادرات و صنعت و معدن دارد، اما از این فرصت ها خوب استفاده نشده و حتی گاها تبدیل به تهدید شده اند.

قائم مقام سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه این سازمان برنامه افرایش تعامل و بهره گیری از ظرفیت اتاق های بازرگانی را در دستور کار قرار داده، افزود: یکی از مسائلی که بنا داریم در این حوزه روی آن کار کنیم، در بحث سیاست ها و رویکردهای اقتصاد مقاومتی است که راهکارهای رسیدن به آن کمتر مورد توجه قرار گرفته و یا اجرا نشده است.


رحمانیان در ادامه با انتقاد از نحوه فعالیت مناطق آزاد، اظهار کرد: امروزه مناطق آزاد به جای اینکه محل انتقال فناوری پیشرفته به داخل کشور و کمک کننده به تولید و صادر کردن کالاهایمان باشند، به مراکز ورود کالاهای قاچاق تبدیل شده اند که از این نظر از اتاق های بازرگانی می خواهیم راهکارهایی را در این زمینه به ما بدهند.


وی در بخش دیگری از سخنانش اجرای صحیح مقررات و حسن اجرای امور را دو وظیفه ذاتی سازمان بازرسی اعلام کرد و گفت: در کشور ما اجرای صحیح مقررات را داریم، اما حسن اجرای امور را نداریم که این مسئله بستر ساز ایجاد فساد شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کشور با تاکید براینکه بخش خصوصی می تواند در بحث برخورد با مفاسد اقتصادی کمک کننده این سازمان باشد، ادامه داد: سیاست گذاری و جهت گیری نظام میدان دادن به بخش خصوصی در حوزه اقتصادی است‌ و از اتاق های بازرگانی می خواهیم که به عنوان گزارشگران فساد یا بازرسان افتخاری در کنار ما باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تایید مشکلات و موانع حوزه تولید و تجارت همچون تعدد قوانین و دستورالعمل ها، سخت گیری های سیستم بانکی، وجود گلوگاه های فساد، انحصاری بودن برخی حوزه های اقتصادی و اجرا نشدن برخی قوانین خوب که توسط فعالین اقتصادی کرمانشاه مطرح شد، اظهار امیدواری کرد که با کمک مدیران بخش دولتی، خصوصی و دستگاه های نظارتی برای حل آنها قدم برداریم.

 

 شماره خبر : 4017         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.